Stiri de ultima ora

ȘOC TERIBIL la emisiunea Ferma de la Pro TV: S-a aflat ce se va întâmpla cu Cream... Moroșanu este de-a dreptul șocat...

ȘOC TERIBIL la emisiunea Ferma de la Pro TV: S-a aflat ce se va întâmpla cu Cream... Moroșanu este de-a dreptul șocat...
Monden
„Tu te trezești ultima, stai jumate de oră la baie, stai o oră să te machiezi, nu faci nimic”, ai-a spus Moroșanu. 

IMAGINI NECENZURATE CU IUBITA LUI VICTOR SLAV! RALUCA BOMBARDIERA BĂGĂ BĂRBAȚII ÎN BOALĂ CU ULTIMELE FOTOGRAFII

Claudia i-a dat replica luptătorului, spunând că se aștepta să fie nominalizată. Mai mult, ea a început să-l atace pe Moroșanu, despre care a spus că „nu are imaginație” și că le favorizează pe Brigitte și Ioana Filimon, care „îl masează toată ziua, îi spală chiloții, îi suflă în „fund” toată ziua”. 

„Eu nu fac asta, e clar că de aia i se pare că eu sunt dificilă”, a continuat Claudia.

„Eu am făcut treabă cu mâna mea distrusă, am dat zăpada cu mâna mea distrusă, am muncit la fel ca toată lumea de aici”, a susținut Claudia Pavel .

Potrivit sursei citate, Claudia ar fi fost extrem de deranjată de faptul că Moroșanu i-a spus că e „fata de oraș” și că nu are ce să caute în această competiție. 

După ce a fost propusă la duel, Claudia a zis că o sa ia „una dintre femeile lui Moroșanu cu ea în confruntare, ceea ce a dus la amplificarea tensiunilor din casă.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus