Stiri de ultima ora

O știi din „Nea Mărin miliardar”! Blonda sexy e guru în lumea modei la New York (FOTO)

O știi din „Nea Mărin miliardar”! Blonda sexy e guru în lumea modei la New York (FOTO)
Monden
O știi din „Nea Mărin miliardar”! Blonda sexy e guru în lumea modei la New York (FOTO)

Viaţa bate filmul! Blonda sexy din ” Nea Mărin Miliardar ” a lăsat actoria în urmă şi e mare şefă în Statele Unite ale Americii.

Nepoată preferată a lui Toma Caragiu , Brânduşa Marioţeanu a intrat în lumea actoriei de mică şi a cunoscut succesul în celebra comedie regizată de Sergiu Nicolaescu, care a avut premierra la începutul anului 1979.

Și-a dat seama, însă, curând că actoria e o meserie frumoasă, dar că își dorește mai mult. E atrasă de modă. Astfel, Brânduşa, la doar 22 de ani, emigrează la Paris și începe să lucreze în lumea modei.

După aproape doi ani ajunge în Canada şi se lansează ca fashion editor la “L’Express de Toronto”, însă adevăratul succes îl cunoaşte după ce se mută la New York.

În SUA , ea lucrează ca şef în marketing pentru giganţii din lumea modei Hugo Boss şi Ralph Lauren, apoi primeşte propunerea de colaborare cu prestigioasa publicaţie “New Yorker”, după cum declară chiar ea într-un interviu pentru jurnalista Cristina Bazavan, publicat pe bazavan.ro.

De câțiva ani, aceasta este redactor-şef al revistei de modă „The Daily Front Row”.

Și în viața personală i-a mers bine. Bândușa s-a căsătorit cu un bărbat care i-a înțeles dăruirea pentru munca sa.

“Niciodată n-am vrut cu adevărat copii, să spun foarte drept. Îmi plac copiii, dar nu m-am văzut pe mine mamă. Întotdeauna am avut o pasiune pentru libertate absolută şi m-a şi pasionat foarte tare profesia. Şi mi-am dat seama că nu poţi să le ai pe toate în viaţă; sau poate poţi, dar nu la acelaşi nivel. Sunt aşa de implicată în ce fac, încât n-ar mai rămâne destul loc. Să-l faci şi să-l laşi bonei? Nu ştiu, nu critic asta, poate e bine pentru alţii, dar n-aş fi făcut aşa ceva. Eu sunt o persoană care se dedică total”, povestea Brânduşa Niro, după numele soțului.

Întrebată dacă se va opri cândva, ea a reiterat iubirea pentru munca sa și spune că la pensie va scrie o carte.

“Probabil că o să fac meseria asta toată viața. Pentru că iubesc ce fac, ador. Mă culc seara și mă gândesc: ce minunat, mâine mă duc din nou la muncă! Într-o zi, când voi ieși la pensie, dacă o să mi se întâmple vreodată asta, aș vrea ori să scriu o carte ori să predau, pentru că e foarte important cum să faci să transformi o idee într-o afacere”, a mai spus frumoasa din “ Nea Mărin Miliardar ”.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus