Stiri de ultima ora

O consilieră în Primăria Capitalei explică arestarea lui Oprescu prin „legea atracţiei universale”. „E anchetat de DNA pentru că eu am scris asta pe hârtie, iar Universul mă ascultă, pentru că am plantat foarte mulţi copaci”

O consilieră în Primăria Capitalei explică arestarea lui Oprescu prin „legea atracţiei universale”. „E anchetat de DNA pentru că eu am scris asta pe hârtie, iar Universul mă ascultă, pentru că am plantat foarte mulţi copaci”
Monden
Simona Creţu, consilier general în cadrul Primăriei Bucureşti, a anunţat că face o conferinţă despre legea atracţiei universale şi despre teoria rezonanţei, explicând astfel problemele cu legea ale primarului.

Într-o intervenţie la Antena 3, Simona Creţu a explicat că Sorin Oprescu este anchetat de procurori deoarece ea a scris pe hârtie acest lucru, iar universul a ascultat-o.

„Eu am absolvit Facultatea de Jurnalism şi Comunicare şi în general pentru consilieri asta este zona comunicării şi urmăresc de mult timp cum se duc în Univers gândurile, aşa...şi despre asta este vorba în legea atracţiei universale şi am analizat melodiile şi ele sunt gândurile noastre”, a declarat Simona Creţu.

Creţu a mai spus că a plantat 168 de mii de copaci, iar astfel i se îndeplineşte foarte repede tot ce cere universului.

„Eu de mult timp urmăresc cum face universul ce-i trimitem noi şi este o schemă. Aţi văzut că vin specialiştii din afară, vin, scriu pe hârtie. Ei, scriu ce vor să facă universul, dar scriu soluţia nu problema. Problema e tot ce e negativ – sa zic nu am bani e negativ, am bani e soluţia. Şi el scrie domne atrag nu ştiu câţi bani aşa, într-o lună de zile câştig atâta. Dar scrie pe hârtie, pentru că noi trimitem foarte multe gânduri aşa, cuvinte aşa în univers şi el începe să le facă dar nu le duce până la capăt aşa pe toate că dacă…”, a mai spus Creţu.

Întrebată de moderatoare dacă Universul o va asculta dacă scrie pe o foaie ca Simona Creţu să fie anchetată de DNA, consilierul Primăriei are un răspuns clar: "Păi tocmai, că nu vă iese, că nu aţi plantat câţi copaci am plantat eu".

Simona Creţu este preşedinte al Asociaiţiei Terra Ecologica. Ea este specialist în comunicare şi reprezintă PNL în Consiliul General. Anterior, ea a activat în PDL.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus