Stiri de ultima ora

O celebră cântăreaţă va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

O celebră cântăreaţă va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood
Monden
Cântăreaţa americană Mariah Carey va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 5 august, au anunţat luni reprezentanţii Camerei de Comerţ din Los Angeles, citaţi de contactmusic.com.

Steaua dedicată artistei americane va fi cea de-a 2.556-a de pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood. La ceremonia de dezvelire a ei vor fi prezenţi regizorii Lee Daniels şi Brett Ratner, dar şi CEO-ul casei de discuri Epic Records, L.A. Reid.

Mariah Carey - care deţine 18 piese ce au ajuns pe primul loc în topul american, mai mult decât oricare alt artist solo - susţine în această perioadă un turneu în rezidenţă la Las Vegas şi a spus că această serie de show-uri au împiedicat-o să lucreze la cel de-al 15-lea album de studio din carieră.

"Încă nu am început să compun piesele de pe noul meu album. În prezent, sunt total implicată în realizarea show-ului meu din Las Vegas, #1 to Infinity , şi vreau să devină cel mai amuzant spectacol pentru fanii mei", a declarat artista americană.

De asemenea, Mariah Carey a spus că este foarte posibil să se îndrepte din nou către cinematografie după încheierea turneului din Las Vegas. Ea s-a remarcat deja în filme precum "Strălucire/ Glitter" (2011) şi "Precious: După romanul "Push" de Sapphire" (2009).

Întrebată dacă îşi doreşte să joace în mai multe filme, vedeta americană a declarat pentru revista Gay Vegas: "Mi-ar plăcea foarte mult! Iubesc să joc. Este un fel complet diferit pentru mine de a-mi exprima creativitatea".

Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 14 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii 90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii 90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Anul trecut, Mariah Carey a susţinut un nou turneu mondial, prin care artista americană şi-a promovat cel mai recent album de studio, "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", lansat pe piaţă în mai 2014.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus