Stiri de ultima ora

Întrecerea Duceselor: Kate Middleton reuşeşte să se menţină peste Meghan Markle la un capitol important FOTO

Întrecerea Duceselor: Kate Middleton reuşeşte să se menţină peste Meghan Markle la un capitol important FOTO
Monden
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (36 de ani), a învins-o pe Meghan Markle (36 de ani), proaspăt ducesă de Sussex, într-un top anual al celor mai influente membre ale familiei regale când vine vorba de modă.

Se pare că Ducesa Kate Middleton are o mai mare influenţă asupra obiceiurilor de consum ale clienţilor eBay decât noua membră a familiei regale britanice, Meghan Markle, devenită Ducesă de Sussex, în urma căsătoriei cu prinţul Harry (33 de ani) al Marii Britanii, scrie Daily Mail.  

Stilul vestimentar adoptat de Kate Middleton în timpul sarcinii cu al treilea copil şi apariţiile sale publice au generat mai multe căutări pe gigantul american decât au generat alţi membri ai familiei regale, potrivit unui top anual întocmit de retailer-ul internaţional eBay. 

De exemplu, căutările pentru haine de maternitate s-au triplat în noiembrie 2017, în timp ce Kate era însărcinată cu Prinţul Louis. În luna aprilie, căutările pentru designerul Jenny Packham s-au dublat în ziua în care Kate a apărut îmbrăcată într-o rochie roşie din colecţia designerului, pentru a-l prezenta mulţimii pe noul născut. 

FOTO Guliver/Getty Images

În decursul anului, alegerile Ducesei de Cambridge pentru hainele din colecţiile designerilor Jenny Packham, Alexander McQueen şi Seraphine au generat creşteri în căutări cu 20% faţă de anul trecut, ajungând la 40 de căutări pe oră. 

Meghan Markle s-a clasat pe locul doi în topul eBay. În ziua nunţii regale, care a avut loc pe 19 mai, pentru care fosta actriţă a optat pentru o rochie Givenchy, căutările pe eBay pentru designer au crescut cu 60%, ajungând la 55 de căutări pe oră. De asemenea, rochia pe care a purtat-o la petrecerea din seara nunţii, la care au participat 200 de persoane, au dublat căutările pentru designerul Stella McCartney. Şi celelalte apariţii ale Ducesei de Sussex au dublat de asemenea căutările pentru designerii care au semnat creaţiile vestimentare îmbrăcate de Meghan. 

FOTO Guliver/Getty Images

„În timp ce Meghan a captat în mod evident atenţia revistelor de modă din acest an, stilul distinctiv al Ducesei de Cambrige Kate Middleton trezeşte mai mult interesul cumpărătorilor de pe eBay, încă de la nunta ei cu Prinţul William, din 2011“, a declarat Rob Hattrell, vice preşedintele eBay din UK.  

FOTO Getty images

Prinţesa Charlotte, care se afla pe primul loc în 2017, se clasează anul acesta pe locul trei, surclasându-l pe fratele ei, Prinţul George. Coroniţa din flori pe care a purtat-o ca domnişoară de onoare la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle a dus la creşterea cu 60 de procente a căutărilor pe eBay pentru produse asemănătoare. 

Prinţul George s-a clasat aşadar pe locul patru, trezind interes pentru tricourile cu guler purtate de-a lungul anului. Top cinci a fost încheiat de Regina Elisabeta, care a crescut interesul pentru acesoriile purtate, precum nelipsitele broşe.   
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus