Stiri de ultima ora

Noi detalii despre moartea lui Keith Flint: medicii legişti nu mai sunt siguri că a fost vorba de o sinucidere

Noi detalii despre moartea lui Keith Flint: medicii legişti nu mai sunt siguri că a fost vorba de o sinucidere
Monden
Un nou raport prezentat de medicii legişti schimbă verdictul în cazul decesului artistului Keith Flint, membru al grupului The Prodigy, care a fost găsit mort, pe 4 martie, la vârsta de 49 de ani.

Keith Flint, membru al grupului The Prodigy, consumase droguri şi alcool înainte de a fi găsit mort, în locuinţa sa, potrivit informaţiilor prezentate de medicii legişti şi citate de BBC. Cocaină şi codeină au fost găsite în organismul lui Flint, pe lângă alcool, scrie news.ro. 

Artistul în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort, pe 4 martie, în casa lui din North End (Essex). Rapoartele anterioare au concluzionat că artistul s-a sinucis prin spânzurare. Acum, însă, noul raport al medicilor legişti prezintă „o concluzie deschisă“. 

Specialiştii spun că nu există suficiente dovezi care să ateste faptul că solistul The Prodigy ar fi intenţionat să se sinucidă, existând varianta unui accident, având în vedere cantitatea mare de droguri şi alcool consumată înainte, scrie The Independent. 

„Nu vom şti niciodată ce era cu adevărat în mintea lui în acel moment“, a declarat unul dintre medicii legişti.  

Keith Flint era căsătorit cu modelul şi Dj-ul japonez Mayumi Kai din 2016, însă apropiaţii cântăreţului spun că aceştia erau despărţiţi de ceva timp. La momentul morţii solistului, soţia acestuia se afla în Japonia pentru un concert, scrie  Daily Mail.   

Potrivit apropiaţilor artistului, Keith Flint suferea de depresie, iar despărţirea de Mayumi Kai i-ar fi agravat starea, scrie  The Sun. 

Surse din anturajul solistului susţin că după separarea de soţia sa, artistul s-ar fi reapucat de droguri. De altfel, solistul de la The Prodigy a recunoscut, în trecut, că s-a luptat cu alcoolul, depresia şi drogurile foarte mult timp, iar modelul japonez Mayumi Kai a fost cea care „l-a salvat“.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter“ şi „Breathe“, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Recunoscut instantaneu pentru părul fluorescent şi pentru show-urile incredibile, Keith Flint a devenit unul dintre simbolurile muzicii britanice în anii 1990. El s-a alăturat legendarului grup The Prodigy – format de Liam Howlett în 1990 – ca dansator, devenind mai târziu solist, alături de rapperul Maxim. 

Flint a cântat cele mai cunoscute piese ale trupei – „Firestarter“ şi „Breathe“ –, care au ocupat primele locuri în topurile muzicale ale anului 1996. 

Cu excepţia albumului de debut, lansat în 1992, toate cele şapte materiale discografice semnate The Prodigy au fost pe primul loc în topurile britanice, inclusiv cel mai recent, „No Tourists“, lansat în noiembrie 2018. 

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cofondator al grupului, scrie şi News.ro. 

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai. În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată fiind anul trecut, la festivalul Untold.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus