Stiri de ultima ora

Nicu Covaci şi Imperiul Vampirilor, la Adevărul LIVE, de la ora 11.30

Nicu Covaci şi Imperiul Vampirilor, la Adevărul LIVE, de la ora 11.30
Monden
Nicu Covaci duce numele Phoenix mai departe                        FOTO: Sever Gheorghe

Legendarul Nicu Covaci, lider al trupei Phoenix de mai bine de o jumătate de secol, revine la Adevărul LIVE, de la ora 11.30, cu noutăţi din activitatea sa muzicală, legată de un turneu naţional şi de un show inedit, intitulat "Empire of Vampires", care va avea loc la Quantic Pub din Bucureşti, chiar în seara de Halloween, pe 31 octombrie.

Pentru pasărea Phoenix anul 2017 marchează aniversarea a 55 de ani de la momentul expoziţiunii, în care încă a fla se întâmplase nimic - 55 de ani de muzică, de istorie, de trăire – dar şi 40 de ani de la momentul evadării din România comunistă, episod ce avea să transforme frumoasa poveste Phoenix în mit.

În cadrul evenimentelor prezentate în acest an aniversar Phoenix vorbeşte şi despre anii petrecuţi în exil în Germania, perioadă în care acordurile care au dat nume rockului românesc au primit un altfel de sound, mai aproape de cerinţele internaţionale.

Opera rock „Empire of Vampires”, începută în anii 80 şi care reprezintă, probabil, producţia cea mai apropiată de genul heavy-metal pe care Phoenix a propus-o de-a lungul timpului, nu a fost niciodată prezentată integral în România într-un concert live. Prin urmare, în 31 octombrie, la ora 20, la Quantic Pub din Bucureşti Phoenix vă aşteaptă la un concert inedit şi unic.

Biletele pot fi achiziţionate în avans pe ambilet.ro (cu preţ special de presale pentru primele categorii de bilete vândute) şi în ziua evenimentului la Quantic Pub.

Legendarul rocker Nicu Covaci se va afla în studioul Adevărul LIVE, de la ora 11.30, într-un interviu în care va face lumină în "imperiul vampirilor".
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus