Stiri de ultima ora

Nick Carter, membru Backstreet Boys, a obţinut un ordin de restricţie împotriva fratelui său, cântăreţul Aaron Carter: care sunt motivele

Nick Carter, membru Backstreet Boys, a obţinut un ordin de restricţie împotriva fratelui său, cântăreţul Aaron Carter: care sunt motivele
Monden
Nick Carter, membru al grupului Backstreet Boys, şi sora lui, Angel, au obţinut un ordin de restricţie înmpotriva fratelui lor, cântăreţul Aaron Carter, care a dezvăluit recent că suferă de mai multe boli psihice.

„Având în vedere comportamentul alarmant al lui Aaron şi recentele mărturisiri făcute privind faptul că nutreşte gânduri să îmi ucidă nevasta însărcinată şi copilul nenăscut, nu avem de ales decât să luăm toate măsurile posibile pentru a ne proteja“, a scris Nick Carter, potrivit News.ro , care citează The Hollywood Reporter.

Membrul grupului Backstreet Boys a precizat că îşi iubeşte fratele, însă în acelaşi timp trebuie să-şi protejeze familia: „Ne iubim fratele şi sperăm cu adevărat să primească tratamentul potrivit de care are nevoie înainte să îmi facă vreun rău mie sau altcuiva“.

Aaron Carter i-a răspuns printr-o serie de mesaje publicate pe Twitter: „Deci, fratele meu tocmai a obţinut un ordin de restricţie împotriva mea. Ai grijă, Nick, am terminat-o în viaţa asta. Nu l-am mai văzut de patru ani. Nu am de gând“. El a susţinut că Nick Carter l-a „torturat“ când era copil.

Aaron Carter a dezvăluit recent că suferă de schizofrenie, tulburare bipolară, depresie şi anxietate, scrie El Pais. „Aceasta este realitatea mea. Nu am nimic de ascuns“, a spus cântăreţul în vârstă de 31 de ani.

Aaron Carter a recunoscut şi că ia opioide. Mama lui a vorbit în timpul programului despre dependenţa de alcool a fiului ei.

Carter a fost implicat în ultimii ani în mai multe scandaluri. Cel mai recent, în luna august, el s-a despărţit de artista rusă Lina Valentina şi a primit un ordin de restricţie din cauza incidentelor violente. În ultimele săptămâni, el a fost fotografiat cumpărând arme, iar poliţia a făcut verificări la domiciliul său de teamă că s-ar putea sinucide.

Cântăreţul şi-a început cariera la vârsta de 7 ani, ca lider al trupei Dead End, dar debutul public a venit în 1997. A jucat în câteva filme şi a avut relaţii cu vedete ca Hillary Duff şi Lindsay Lohan.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus