Stiri de ultima ora

Netflix a dezvăluit prima imagine cu Olivia Colman în rolul reginei Elisabeta a II-a din noul sezon „The Crown“ FOTO

Netflix a dezvăluit prima imagine cu Olivia Colman în rolul reginei Elisabeta a II-a din noul sezon „The Crown“ FOTO
Monden
Actriţa britanică Olivia Colman (44 de ani) şi-a făcut debutul în rolul Reginei Elisabeta a II-a în seria „The Crown“ produsă de Netflix, iar compania a dezvăluit prima imagine de pe platourile de filmare.

Olivia Colman a înlocuit-o pe actriţa britanică Claire Foy (34 de ani) în rolul reginei în sezonul trei din serialul „The Crown“, produs de Netflix. 

Realizatorii seriei au dezvăluit prima imagine cu actriţa în rolul Reginei Elisabeta a II-a, alături de mesajul „Răbdare.“, fără să anunţe data lansării noului sezon. 

Primele două sezoane „The Crown“ au avut un succes fulminant, bucurându-se inclusiv de aprecierile reginei Elisabeta. La momentul lansării, a fost cel mai scump serial produs de Netflix – 100 de milioane de lire sterline. 

Decizia de înlocuire a personajului principal i-a aparţinut creatorului seriei, Peter Morgan. Acesta şi-a justificat hotărârea prin faptul că „e foarte greu să îmbătrâneşti artificial un actor“ pentru a juca un personaj de 45-50 de ani.

Olivia Colman va ajuca alături de Tobias Menzies (44 de ani), care va prelua rolul prinţului Phillip de la Matt Smith (35 de ani), care l-a interpretat pe prinţul consort în primele două sezoane ale show-ului, scrie Variety.com citat de  News.ro. 

În prezent, Menziez apare în serialul „The Terror“ (AMC) şi a mai apărut în producţii precum „Outlander“, „Game of Thrones“ (în rolul lui Edmure Tully) şi „The Night Manager“. 

Tobias Menzes FOTO Getty Images

Olivia Colman, care a jucat şi rolul Reginei Elisabeta I în drama „Hyde Park on Hudson“ (2012), a câştigat de-a lungul carierei sale trei premii BAFTA, trei premii BIFA şi un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, în serialul „The Night Manager“. 

Olivia Colman FOTO Getty Images

Compania Left Bank Pictures le-a cerut scuze actorilor pentru decalajul salarial şi a precizat că în viitor „nimeni nu va fi plătit mai bine decât regina“.

Dezvăluirea producătorilor „The Crown“ vine într-un moment în care actriţele de la Hollywood luptă împotriva acestei mari probleme din industrie – diferenţa salarială dintre femei şi bărbaţi. 

Această diferenţă este cel mai bine evidenţiată în topurile Forbes. În 2017, Emma Stone a fost cel mai bine plătită actriţă, cu 26 de milioane de dolari, în timp ce Mark Wahlberg a fost cel mai bine plătit actor, cu 68 de milioane de dolari. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus