Stiri de ultima ora

”Ne ia în plin și ne întinde”: Cabral Ibacka de la Pro TV, implicat într-un teribil accident! Din păcate, veștile nu sunt deloc bune...

”Ne ia în plin și ne întinde”: Cabral Ibacka de la Pro TV, implicat într-un teribil accident! Din păcate, veștile nu sunt deloc bune...
Monden
”Ne ia în plin și ne întinde”: Cabral Ibacka de la Pro TV, implicat într-un teribil accident! Din păcate, veștile nu sunt deloc bune...

Un articol de: B1.ro - 29 Aug 2018, 09:05

Cabral Ibacka a avut, luna trecută, un accident rutier generat, se pare, de condițiile meteo nefavorabile.

Acesta a povestit toată întâmplarea pe blogul său și, din fericire, a concluzionat cu faptul că nu a pățit nimic, în afară de o zdravănă sperietură.

„Azi noapte mă întorceam prin Ploieşti. Prefer varianta cu autostrada, pun pe cruise şi nu stau cu stres prin toate satele prin care te aştepţi oricând să-ţi sară vreun Trandafir beat cui în faţă.

Ploua sănătos azi noapte. Şi o noapte din aia întunecată, rece şi câinoasă, de te simţi pedepsit că nu eşti acasă.

85km/h pe GPS, cânta Magic!. Ştii piesa, sper… Kiss me!

Ajung lent din urmă o mașină încărcată cu ceva, iar ceva-ul acoperit cu o folie de plastic ce flutura ca steagurile albastre-galbene-roşii când cu roşu-galben-şi-albastru. Wink-wink.

Când aproape că ajung în paralel, mă trag şi mai în stânga benzii, să-i arunc omului cât mai puţină apă.

Şi fix când aproape ajung cu botul maşinii în dreptul uşii lui, omul frânează brusc şi trage stânga de volan.

Mi-a îngheţat. Inima.

I-am trântit o frână din toată inima mea de copil, am tras şi mai tare stânga către parapetul de pe mijlocul autostrăzii, în timp ce mă gândeam că-i păcat să ne facem terci în aşa noapte urâtă.

În secunda următoare trece prin faţa maşinilor noastre un bursuc. Un urs. Un câine. Un vulp. Un mă-sa pe gheaţă de blănos sinucigaş, că nu ştiu ce era!

Al meu cu papucul o pierde, se răsuceşte de fund şi intră în parapet cu partea dreaptă a maşinii.

Eu frânez la milimetru de el şi de parapet. Nu-mi venea să cred c-am oprit maşina fără… buf!. Totul s-a întâmplat pe o distanţă foarte mică, într-un timp foarte scurt.

Dau avarii.

Omul se dă jos din maşină, îşi pune mâinile-n cap şi dă să se ducă să vadă ce-a păţit maşina.

Săr din maşină şi urlu:

– Suntem pe banda a doua de pe autostradă, trebuie s-o tragem urgent cât mai în dreapta!

Se uită la mine şi zice înciudat…

– Lasă, dom’le, că-i accident, să ne ocolească pe dreapta!

– Nu ne ocoleşte nimeni, ne ia în plin şi ne întinde până dincolo de Plovdiv! E noapte, plouă de rupe, hai să tragem astea de-aici că iese ditamai rahatul!

Se suie în maşină. O porneşte. Dă uşor cu spatele până ajunge pe banda de urgenţă. Fac şi eu o manevră de ajung în spatele lui. Anunţ accidentul în waze, pornesc şi ceaţa la maşină, îmi pun vesta reflectorizantă, scot triunghiul şi-l duc mult în spatele maşinii.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus