Stiri de ultima ora

Motivul pentru care Regina şi Prinţul Philip nu participă la botezul prinţului Louis. Palatul a anunţat şi cine sunt cei şase naşi

Motivul pentru care Regina şi Prinţul Philip nu participă la botezul prinţului Louis. Palatul a anunţat şi cine sunt cei şase naşi
Monden
Regina Elisabeta (92 de ani) şi Ducele de Edinburgh (97 de ani) nu vor participa la botezul strănepotului lor, prinţul Louis, iar motivele invocate de reprezentanţii Palatului Buckingham nu au legătură cu problemele de sănătate pe care ambii le-au avut în ultima perioadă.

Regina şi Prinţul consort vor lipsi de la botezul prinţului Louis, al treilea copil al ducilor de Cambridge, potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham citat de CNN . Decizia a fost luată cu mai mult timp în urmă şi nu are legătură cu problemele de sănătate întâmpinate de cei doi, ci cu agenda foarte încărcată a suveranei. 

Regina Elisabeta a II-a revine luni de la Norfolk şi va avea o săptămână plină de evenimente dedicate aniversării centenarului Royal Air Force, care vor culmina vineri cu o vizită la Windsor din partea preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump.

Pe de altă parte, prinţul Philip a fost foarte rar văzut în public după ce, la sfârşitul anului 2017, a renunţat la îndatoririle sale regale. Totodată, în luna aprilie, ducele de Edinburgh a suferit o intervenţie chirurgicală la şold. 

Totuşi, la evenimentul care se va desfălura la Capela Regală a Palatului St. James vor fi prezenţi invitaţi de seamă, printre care bunicii bebeluşului regal, Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall, precum şi unchii, Ducii de Sussex, şi fraţii lui – prinţul George şi prinţesa Charlotte. De asemenea, vor fi prezenţi părinţii Ducesei Kate Middleton, Carole şi Michael Middleton, fratele ei, James Middleton, precum şi sora şi cumnatul Ducesei, Pippa şi James Matthews. 

Prinţul Louis va avea şase naşi, prieteni apropiaţi şi membri ai familiei regale: Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Sophie Carter şi Lucy Middleton.

După ceremonie, Prinţul William şi Ducesa Kate Middleton vor găzdui o recepţie privată la Clarence House. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus