Stiri de ultima ora

Motivul incredibil din cauza căruia Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea nu pleacă în luna de miere: ”Este foarte grea această decizie”

Motivul incredibil din cauza căruia Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea nu pleacă în luna de miere: ”Este foarte grea această decizie”
Monden
Cununia civilă a fost una extrem de restrânsă, însă nunta a fost fabuloasă. Eveniment la care Adelina a schimbat nu mai puțin de trei rochii. 

Ne-am dorit să fie extraordinar de restrâns, nu restrâns. Nici familiile noastre nu au participat la cununie. Era foarte cald afară și să o luăm prin primărie pe Zenaida cu oameni mulți și să o agităm, să transpire, să se plictisească… Nu am vrut treaba asta. Am fost, am semnat certificatul de soț și soție. Ăsta a fost scopul nostru la primărie. Nu a durat extraordinar de mult, dar am vrut să separăm lucrurile. Cununia civilă s-a făcut în mod restrâns pentru că dacă am fi invitat un prieten s-ar fi supărat restul prietenilor , a declarat Adelina Pestrițu.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMAT Ă ! I-A INNEBUNIT PE TO

Când vine vorba despre luna de miere, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au de luat o decizie foarte grea. Niciunul nu poate sta fără Zenaida, iar aceștia nu vor stă stea foarte mult plecați. 

Nu am stabilit. Este foarte grea această decizie. E cea mai grea decizie. Sunt topită după ea, după nici trei ore sunt topită de dor și îmi e foarte greu. Ne-am gândit că luna de miere ar trebui să fie doar pentru noi, dar nu putem să plecăm o săptămână, două săptămâni pentru că nu putem să stăm fără Zenaida. Oricum nu putem să plecăm pentru că vom fi nași de două ori și a fost și turta Zenaidei.  Suntem prinși în tot felul de evenimente. , a mai dezvăluit Adelina Pestrițu, scrie viva.ro. 

LACRIMI AMARE Î E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Cât despre al doilea copil, Adelina Pestrițu nu știe când se va întâmpla asta. De curând, fosta prezentatoare TV și-a mai luat un câine, iar familia lor s-a mărit.

  Al doilea? Nu știm… Trebuie să cerem aprobare de la Zenaida. I-am mai adus și un câine pe cap. Stai să o luăm ușor. Nobby este cea mai stresată și geloasă. Familia noastră s-a mărit cu un cățel. Îi fură jucăriile lui Zeny. , a spus vedeta.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus