Stiri de ultima ora

MOMENTE DRAMATICE pentru Simona Gherghe! DUMNEZEULE MARE, e vorba chiar despre fetița cea mare a vedetei: Din nefericire... (FOTO)

MOMENTE DRAMATICE pentru Simona Gherghe! DUMNEZEULE MARE, e vorba chiar despre fetița cea mare a vedetei: Din nefericire... (FOTO)
Monden
Simona Gherghe a dezvăluit că nici noaptea trecută nu a fost tocmai una uşoară, motiv pentru care a luat decizia ca Ana Georgia să primească tratament şi să ia o pauză de la grădiniţă, scrie spynews.ro.

"Gradiniţă. Ziua a 5 a. Zi de stat acasă. Invazie puternică de muci (nu detaliez ce noapte am avut...) #anageorgia #anamergelagradi #parenting #mamadedoi #simonagherghe", a scris Simona Gherghe , în mediul online. 

În primele primele zile de grădiniță, Ana Georgia a plâns, motiv pentru care Simona Gherghe şi-a făcut în permanenţă griji şi aştepta să fie sunată. 

(Foto: Simona Gherghe / Instagram)

"Grădiniță: ziua a treia. Azi a fost mai rău, mai rău ca ieri. În momentul în care am lăsat-o la grădiniță, a început să urle foarte tare. Am un nod în gât, dar ce am înțeles eu, din Instastory-ul pe care l-am postat ieri și din sutele de mesaje pe care le-am primit de la mame aflate în situația mea, că peste tot e la fel și că trebuie să fiu puternică. O să dureze câteva zile. Ieri am cedat, și rău am făcut pentru că, în momentul în care m-am dus, a început să se alinte, să îmi spună să plec... Uite, că acum am luat-o de la capăt. Iarăși am sufletul răvășit", a povestit vedeta.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus