Stiri de ultima ora

Mircea Badea, SURPRIZĂ de PROPORŢII. Cariera sa în televiziune ia o întorsătură NEAŞTEPTATĂ

Mircea Badea, SURPRIZĂ de PROPORŢII. Cariera sa în televiziune ia o întorsătură NEAŞTEPTATĂ
Monden
Mircea Badea joacă în filmul „Live”, regizat de Vlad Păunescu, ce va avea premiera în cinematografe pe 15 mai. În această producţie, vedeta Antena 3 îşi joacă propriul rol: acela de prezentator al unei emisiuni în care face revista presei.

Din distribuţie mai fac parte actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonţ şi Andrei Huţuleac, se precizează într-un comunicat remis gândul.

Lungmetrajul „Live” spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigaţii. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să îşi pună la bătaie sănătatea, dar şi toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporţii care îi va schimba dramatic viaţa. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriaşe şi periculoase maşinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului.

Scenariul este semnat de Vlad Păunescu şi Mihai Mănescu, director de imagine este Adrian Silişteanu, scenografia a fost realizată de Călin Papură, costumele au fost create de Oana Păunescu, montajul este semnat de Dan Nanoveanu, iar de muzică s-a ocupat Petru Mărgineanu.

Vlad Păunescu este unul dintre cei mai importanţi producători de film autohtoni. În 1992 a pus bazele celei mai mari case de producţie din România: Castel  Film. De atunci şi până în în prezent de numele lui Vlad Păunescu se leagă peste 120 de filme româneşti şi străine, precum: „Seven Seconds” (regia Simon Fellows),  „Borat” (regia Larry Charles),  „Cold Mountain” (regia Anthony Minghella), sau  „Damen tango” (regia Dinu Tănase), „Legiunea străină” (regia Mircea Daneliuc), „Train de vie” (regia Radu Mihăileanu). Vlad Păunescu a semnat imaginea pentru 17 lungmetraje româneşti importante, premiate la Festivalurile Internaţionale de film de la Manila, Moscova, Berlin, Toronto printre care amintim peliculele lui Dan Piţa „Concurs” şi „Faleze de nisip”

„Live” este o producţie Castel Film, finanţată de Centrul Naţional al Cinematografiei, în colaborare cu Societatea Română de Televiziune.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus