Stiri de ultima ora

Mircea Badea RUPE TĂCEREA și spune ADEVĂRUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENĂ a anului!

Mircea Badea RUPE TĂCEREA și spune ADEVĂRUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENĂ a anului!
Monden
Mircea Badea a reacționat acid la adresa Andreei Esca, după ce prezentatoarea Știrilor Pro TV a declarat într-un interviu că românii sunt foarte dezamăgiți cu privire la cum au evoluat în țară după Revoluția din 1898.

LACRIMI Î E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Cunoscuta știristă a arătat că medicii părăsesc România pe capete, sistemul de educație se află la pâmânt, infrastructură nu există, iar mulți români își caută fericirea peste hotare. 

Care sunt ofurile? Cred că le știm cu toții care sunt ofurile. Ne-am fi dorit mult mai mult de la România, ne-am fi dorit după Revoluție să, nu știu, măcar să merg și eu pe o autostradă când mă duc la Sibiu. Oare crezi că vreau mult? Da, e o dorință mare… Sau, nu știu să se fi făcut o stație de metrou, că am niște prieteni care locuiesc în Drumul Taberei și și-ar fi dorit să ajungă mai repede cu metroul.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT !

Sau poate ne doream mult dacă am fi vrut să existe toaletă în toate școlile și să nu meargă copiii undeva afară în timp ce se dărâmă școala pe ei? Și să știe de la un an la celălalt ce materie au la un examen? Și să nu se trezească peste noapte că s-a schimbat cartea, s-a schimbat profesorul, s-a schimbat programul, s-a schimbat viața și habar nu avem încotro s-o luăm! Și poate că ne-am fi dorit să avem în continuare niște universități astfel încât să nu fim obligați să găsim orice variantă, încât copiii noștri să plece din țară ca să poată face niște școli bune!

Sau să fi făcut ceva, astfel încât acei medici extraordinari, care unii dintre ei au fost colegi cu mine de liceu, să nu fie nevoiți să plece și să își profeseze, să profeseze medicina într-o altă țară pentru că aici nu ar fi avut niciodată satisfacția muncii lor! Nici nu discutăm de salarii aici, discutăm despre condițiile în care pot munci și se pot dezvolta. Deci, cam asta ne-am fi dorit după Revoluție și suntem undeva, zic eu, destul de departe de ce ne-am dorit. Asta e concluzia mea la 10 ani, 20 de ani, 30 de ani de la Revoluție”, a spus Andreea Esca , într-un interviu pentru Pagina de Media .

Declarațiile Andreei Esca l-au scos din sărite pe moderatorul Antenei 3, care a reacționat în stilu-i caracteristic.

“Duduia Esca, asta e o idee pe care aș dori să v-o transmit: Dacă vreți ca românii să mai aibă speranță, ăia de se uită la dumneavoastră și, culmea, vă cred, din motive pe care nu le înțeleg, dacă acum 10 ani românii aveau multă speranță, iar acum sunt dezamăgiți, mai tăiați din fake news, mai dați știri corecte, fără minciuni în ele. Nu inventăm că se votează în Parlament nu știu ce, că în Codul Penal se va întâmpla nu știu ce, că se întâmplă chiar acum când nici la un an după nu se întâmplă. Știți? Fără fake news. Poate sunt mai puțini oameni dezamăgiți. Zic și eu, e o propunere”, a fost reacția lui Mircea Badea .   
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus