Stiri de ultima ora

Mila Kunis a explicat de ce fiica ei în vârstă de trei ani „bea o gură de vin“ în fiecare vineri, de când s-a născut

Mila Kunis a explicat de ce fiica ei în vârstă de trei ani „bea o gură de vin“ în fiecare vineri, de când s-a născut
Monden
Mila Kunis este căsătorită cu Ashton Kutcher şi au împreună doi copii FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Mila Kunis (34 de ani) a dezvăluit că fiica ei în vârstă de trei ani bea „o gură de vin“ în fiecare vineri ca parte a unei tradiţii religioase pe care întreaga familie o respectă cu sfinţenie.

Într-un interviu pentru Extra TV, Mila Kunis, care provine dintr-o familie de evrei din Ucraina, a declarat că în familia ei se sărbătoreşte Sabatul în fiecare vineri, iar în ritual este inclusă şi micuţa Wyatt Isabbelle, în vârstă de trei ani, pe care o are cu soţul ei, actorul american Ashton Kutcher (39 de ani).

„Sărbătorim Sabatul în casa noastră în fiecare vineri. Tradiţia cere ca în ziua de Sabat să bei vin. Fiica mea a băut câte o gură de vin în fiecare zi de vineri de când s-a născut. În fiecare dimineaţă de vineri, când se trezeşte, îmi spune: «Pot să gust vin?»“, a povestit Mila Kunis, citată de The Independent . 

Sabatul reprezintă o zi de odihnă şi sărbătoare care începe vineri la apusul soarelui şi se încheie sâmbătă, după căderea nopţii. În această tradiţie vinul este văzut ca un simbol al bucuriei.

În trecut, Mila Kunis a mărturisit că părinţii ei s-au străduit să o crească în spiritul evreiesc, chiar dacă în perioada copilăriei sale această religie era suprimată în Uniunea Sovietică, acesta fiind şi unul dintre principalele motive pentru care familia ei a decis să se mute în America, pe când actriţa avea şapte ani.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, care s-au căsătorit în 2015 după o relaţie de trei ani, mai au împreună un fiu, Dimitri Portwood, în vârstă de zece luni. 

Recent, cei doi au făcut o altă dezvăluire surprinzătoare legată de modul în care îşi educă micuţii: nu le cumpără cadouri de Crăciun. „Copiii deja nu mai apreciază primirea unui singur cadou. Nici măcar nu ştiu ce vor să primească, dar cert e că aşteaptă să primească cât mai multe lucruri. Nu vrem să creştem nişte răsfăţaţi cărora să le oferim cadouri extravagante. Există suficient de mulţi nesimţiţi în această lume, nu este nevoie să contribuim la înmulţirea lor“, a explicat actriţa motivul pentru care refuză să le pună cadouri sub brad.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus