Stiri de ultima ora

Mihai şi Iulia Albu, din nou împreună?

Nu mai înţelegem nimic din ce se întâmplă în acest cuplu monden, în care despărţirile şi împăcările se succed cu o rapiditate uimitoare. Cu atât mai mult cu cât semnatara rubricii „Poliţia modei“ susţinea că n-are de gând să se împace cu fostul soţ.

Vestea cum că cei doi ar fi revenit (a câta oară?) la sentimente mai bune a fost făcută publică de soţia lui Cristi Brancu, Oana, care i-a văzut venind împreună la un eveniment şi a notat pe blogul său:

„Surpriza a venit chiar duminică, cu câteva ore înainte ca evenimentul să se încheie. Trebuie să vă spun că revista care a organizat întâlnirea, Ideal Mariaj, o are ca om de bază pe Iulia. Și iată cum, duminică la prânz, Iulia și Mihai au intrat împreună la eveniment, se comportau ca un cuplu, ba chiar Iulia îl strigă pe Mihai: «Ia cheile de la mașină! Vezi că am uitat în mașină...», mă rog, nu intrăm în detalii de bucătărie internă. În orice caz, toată lumea i-a văzut așa cum îi știam pe vremuri, ca o familie!“, a scris Oana Turcu.

Să fie acesta un semn că cei doi s-au împăcat, într-adevăr, sau e doar gestul unei normalităţi existente între doi foşti soţi care încearcă să aibă o relaţie decentă pentru fiica lor, Mikaela?

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus