Stiri de ultima ora

Mihaela Tatu s-a îngrăşat 19 kg în 8 luni. Iată motivul

Pe vremea când prezenta emisiunea „De 3xfemeie“ avea grijă de silueta ei şi era preocupată să dea bine pe sticlă. Acum, de când s-a retras din mass media, fosta vedetă de la Acasă TV a luat proporţii îngrijorătoare.

N-a fost niciodată o femeie slabă, dar avea grijă să se păstreze în formă. Vârsta, dar şi problemele medicale şi-au pus amprenta pe conformaţia ei, iar acum încearcă să remedieze această situaţie.

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, Mihaela Tatu a recunoscut că are mai multe probleme de sănătate.

„Dacă starea sănătăţii mele nu s-ar fi deteriorat, nu aş fi băgat în seamă aceste transformări. Dar au început articulaţiile de când cu ruptura de ligament încrucişat şi menisc, tiroida a luat-o pe mirişte zdravăn de tot şi probabil din cauza ei mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat, apoi încep nişte noduli pe ici, pe colo... Şi-atunci te duci la doctor şi-ţi spune: «Din cauza faptului că ai luat în greutate, au apărut toate şi trebuie să faci ceva»“, a povestit Mihaela Tatu la „Teo Show“. 

„Am găsit un nutriţionist foarte bun în Bucureşti. Şi a trecut doar o săptămână şi deja mă simt mult mai bine“, a mai spus ea.

„Eu niciodată n-am mâncat mult, ci cu poftă, la ore nepotrivite, poate în combinaţii nepotrivite, pe repede înainte... Iar tiroida are grijă să facă şi ea ce ştie mai bine“, a explicat Mihaela Tatu la Kanal D.
OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus