Stiri de ultima ora

Mihaela Rădulescu, despre Viorica Dăncilă şi mişcarea #MeToo: „Nu rezonez cu vedetele îmbogăţite pe viaţă care plâng acum despre cum au obţinut un rol“

Mihaela Rădulescu, despre Viorica Dăncilă şi mişcarea #MeToo: „Nu rezonez cu vedetele îmbogăţite pe viaţă care plâng acum despre cum au obţinut un rol“
Monden
Mihaela Rădulescu (48 de ani) a vorbit într-un interviu despre egalitatea între sexe, politică şi femei. Vedeta TV a mărturisit că a „bucurat-o enorm“ numirea Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier şi a afirmat despre campania împotriva hărţuirilor sexuale de la Hollywood #metoo că este „discutabilă în anumite privinţe“.

Mihaela Rădulescu, membru al juriului în emisiunea „Românii au talent“ de la Pro TV, e prima vedetă care vorbeşte despre România, despre egalitatea între sexe, politică şi femei pentru proiectul din mediul online, după un concept original de Oana Tache, suntmandra.ro. 

Întrebată cum vede rolul femeii în politică şi ce părere are despre primul prim ministru femeie din istoria Romaniei, Viorica Dăncilă, Mihaela Rădulescu a răspuns că acest lucru a reprezentat pentru ea „o bucurie enormă“.

„Dna Viorica Dăncilă e prima femeie prim ministru în România şi asta ne califică mult mai coerent la o democraţie reală. Treaba asta m-a bucurat enorm, nu din perspectiva culorii politice, care mă lasă rece, ci ca principiu. Femeile sunt capabile şi performante în orice domeniu, dacă sunt lăsate să-şi facă treaba şi dacă sunt acceptate, respectate.“, spune Mihaela.

Mihaela Rădulescu, alături de Felix Baumgartner, cu care are o relaţie din 2014 FOTO Instagram Mihaela Rădulescu 

Vedeta de televiziune a vorbit şi despre scandalul sexual de la Hollywood, în care este implicat producătorul Harvey Weinstein, şi care a generat o campanie online despre hărţuirea sexuală, intitulată #metoo.

„#MeToo e un curent la modă, puternic, dar şi discutabil în câteva privinţe. Fără îndoială, e o mişcare binevenită, care deschide o necesară perspectivă pentru femei, în lumile dominate de bărbaţi. M-au pierdut puţin doar acolo unde n-am putut rezona cu anumite vedete, oscarizate şi îmbogăţite pe viaţă, care plâng acum, după decenii, despre cum au obţinut un rol. Rezonez total cu victimele reale, cu toate femeile care au fost revoltator afectate de hărţuire şi asalt, viol“, a declarat vedeta de televiziune.

Întrebată, de asemenea, dacă #metoo este o realitate necunoscută în România, Mihaela Rădulescu a răspuns: 

„Sunt convinsă că şi România are poveştile ei, dar nu numai  lipsa de curaj le opreşte pe femei să iasă în public, ci şi teama de reacţia generală, de acel paralizant „ce-o să spună lumea ?“… Nu suntem acolo, încă, dar speranţa mea şi beneficiul major al acestei mişcări e faptul că-i mai opreşte puţin pe masculi din pornirile reprobabile, mai ales când ei sunt în poziţiile de forţă“, a concluzionat vedeta.  

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, ambii în vârstă de 48 de ani, şi-au început relaţia în 2014, la scurt timp după ce românca i-a luat un interviu paraşutistului, cel care a sărit din stratosferă (de la 39 de kilometri), stabilind recordul mondial de viteză în coborâre liberă. 

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori – cu Bogdan Rădulescu (câteva luni în 1989), cu Ştefan Bănică Jr. (1997-1999) şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (2004-2008), alături de care are un fiu în vârstă de 12 ani. Vedeta a mai avut o relaţie de şase ani cu prezentatorul TV Dani Oţil.  
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus