Stiri de ultima ora

Michelle Obama, apariţie-surpriză la Gala Grammy 2019, unde a ţinut un discurs emoţionant VIDEO

Michelle Obama, apariţie-surpriză la Gala Grammy 2019, unde a ţinut un discurs emoţionant VIDEO
Monden
Michelle Obama (55 de ani) a avut o apariţie surpriză pe scena galei premiilor Grammy 2019, ce a avut loc duminică seară la Los Angeles, unde fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a lăudat meritele pe care muzica le are în promovarea diversităţii.

Femeile şi hip-hop-ul s-au impus la cea de-a 61-a gală a premiilor Grammy. Prezenţa surpriză a fostei Prime Doamne a Statelor Unite Michelle Obama a fost cel mai apreciat moment al serii, scrie  news.ro. 

Michelle Obama a făcut o pauză în turneul de promovare a cărţii sale, „Becoming“, devenită bestseller, pentru a fi prezentă la gală. Apariţia supriză a soţiei lui Obama  a fost întâmpinată cu ovaţii. 

Ea a prezentat tributul adus Motown alături de Lady Gaga, J. Lo şi Jada Pinkett Smith. Fosta Prima Doamnă a SUA s-a remarcat şi prin ţinută. Ea a purtat un costum larg, de culoare argintiu metalic, notează nytimes.com. 

În discursul ei, Obama a povestit despre dragostea din copilărie pentru Motown şi importanţa muzicii în conectarea oamenilor.

„Muzica m-a ajutat întotdeauna să îmi spun povestea. Şi ştiu că acelaşi lucru se întâmplă pentru fiecare dintre cei care se află aici în această seară. Indiferent că ne place country, rap sau rock, muzica ne ajută să ne împărtăşim supărările, bucuriile şi speranţele. Ne permite să ne auzim unii pe alţii. Muzica ne demonstrează că totul contează, fiecare poveste, fiecare voce, fiecare notă. Este adevărat, doamnelor?“, a spus ea, iar Gaga, J Lo şi Smith au fost de acord. 

Pe reţelele de socializare, însă, prezenţa cântăreţei Jennifer Lopez în cadrul tributului a fost criticată. Ea a cântat câteva piese emblematice din era Motown alături de Smokey Robinson şi Ne-Yo.

Momentul a fost criticat pentru că nu a fost condus de un artist de culoare, legătura lui Lopez cu Motown fiind pusă sub semnul întrebării de numeroşi internauţi.

Articole similare :
comments powered by Disqus