Stiri de ultima ora

Michelle Obama a promis că renunță la cartofii prăjiți, marea ei slăbiciune

Michelle Obama a promis că renunță la cartofii prăjiți, marea ei slăbiciune
Monden
Prima doamnă a SUA, Michelle Obama, a făcut o promisiune greu de respectat: să renunțe o perioadă de timp la marea ei slăbiciune, cartofii prăjiți, pentru a menține un regim alimentar sănătos, informează sâmbătă EFE.

Foto: (c) Jonathan Ernst / REUTERS

Prima doamnă și președintele SUA, Barack Obama, au glumit asupra slăbiciunilor lor culinare în timpul unui dejun, care se desfășoară anual la Casa Albă, împreună cu copii din întreaga lume, pentru a-i deprinde pe cei mici obiceiurile alimentare sănătoase.

Președintele Obama a recunoscut că preferă mâncarea mexicană "nachos cu guacamole", în timp ce Michelle a mărturisit că preferații ei sunt cartofii prăjiți, la care a promis ca va renunța o perioadă de timp. "Chiar așa?", a întrebat președintele, adaugând: "Asta chiar e ceva!"

Barack Obama a dezvăluit câteva din slăbiciunile culinare ale familei sale: Malia, fiica sa cea mare, preferă înghețata, dar a învățat să se controleze și să nu mănânce chiar în fiecare zi, în timp ce fiicei sale mai mici, Sasha, îi place să mănânce sushi, dar este și o mare amatoare de dulciuri.

Soții Obama le-au reamintit copiilor că trebuie să respecte un regim alimentar echilibrat, astfel încât să fie "sănătoși și puternici". De la venirea sa la Casa Albă, Michelle Obama s-a angajat într-o luptă împotriva obezității infantile, printr-o campanie națională care propune exerciții fizice și un regim alimentar sănătos.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus