Stiri de ultima ora

Mesajul transmis de Nile Rodgers, unul dintre prietenii lui Avicii: „Vestea morţii lui m-a şocat. Îmi promisese că se va opri cu băutura“ FOTO

Mesajul transmis de Nile Rodgers, unul dintre prietenii lui Avicii: „Vestea morţii lui m-a şocat. Îmi promisese că se va opri cu băutura“ FOTO
Monden
Unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Avicii, producătorul şi compozitorul american Nile Rodgers, se teme că celebrul DJ suedez, a cărui moarte a şocat o lume întreagă, se lupta din nou cu „demonii alcoolului“.

Nile Rodgers, în vârstă de 65 de ani, spune că ultima dată când cei doi au lucrat împreună, Avicii era în stare de ebrietate, iar el a fost foarte supărat că prietenul său încălcase promisiunea de a se lăsa de băutură, scrie T he Sun.

Nile Rodgers, care a lucrat cu Avicii de mai multe ori în ultimii ani, a făcut echipă ultima dată cu DJ-ul la un spectacol, în urmă cu trei ani. Atunci, prietenul său a venit beat, iar Nile l-a certat că-şi pune sănătatea în pericol. „A fost un pic trist pentru mine, pentru că îmi promisese că se va opri cu băutura şi când l-am văzut, în noaptea aia, era beat”, a declarat Nile pentru Associated Press, citat de Digi 24. 

 Acum, el se teme că Tim Bergling n.r.- numele real al artistului) se apucase din nou de băut.

„Vestea morţii lui m-a şocat, pentru că nu ştiu medical ce s-a întâmplat, dar pot să spun, ca prieten şi ca muzician, că Tim a fost unul dintre cei mai mari şi mai înzestraţi compozitori cu care am lucrat, iar eu am lucrat cu cei mai străluciţi muzicieni de pe planeta asta“, a spus vedeta de la The Chic. Nile Rodgers a lăsat şi pe Twitter câteva mesaje în care mărturiseşte cât de îndurerat este de moartea lui Avicii.

Avicii alături de produc[torul american Nile Rodgers FOTO Twitter

 Cauza morţii artistului nu a fost încă dezvăluită. 

Muzicianul care a renunţat la turnee în 2016, din cauza problemelor de sănătate, s-a fotografiat în urmă cu câteva zile cu fanii din luxoasa staţiune Muscat Hills în care îşi petrecea vacanţa. Fotografia de mai jos a fost postată în urmă cu patru zile pe contul de Instagram al staţiunii în care starul suedez şi-a petrecut ultimele zile din viaţă. 

FOTO Instagram

Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy - pentru single-ul „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels”, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One", „Wake Me Up", „You Make Me", „X You", „Hey Brother", „Addicted to You", „The Days", „The Nights" şi „Waiting for Love". A lansat două albume de studio - „True” (2013) şi „Stories” (2015).
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus