Stiri de ultima ora

Mesajul Ducilor de Cambridge pentru bebeluşul Sussex: Prinţul William a făcut şi o glumă pe seama fratelui său

Mesajul Ducilor de Cambridge pentru bebeluşul Sussex: Prinţul William a făcut şi o glumă pe seama fratelui său
Monden
Ducele de Sussex a oferit câteva declaraţii după naşterea primului său copil. „Meghan a născut un băieţel perfect sănătos în această dimineaţă. Atât Meghan cât şi copilul sunt foarte bine. A fost cea mai frumoasă experienţă pe care mi-aş putea-o imagina vreodată“, a spus Prinţul Harry, vădit emoţionat şi fericit. 

, în termen de câteva zile. Ducele de Sussex a mărturisit că nu s-au hotărât încă la un nume pentru primul lor copil: „Încă ne gândim la nume. Copilul a venit puţin mai târziu decât ne aşteptam, aşa că am avut puţin timp în plus să ne gândim la asta. Urmează, însă, să hotărâm numele. Probabil în termen de două zile vom ieşi împreună, în public, ca familie, aşa cum am plănuit, pentru ca toată lumea să-l cunoască pe bebe“. 

Micuţul este primul copil al cuplului princiar şi vine la aproape un an de la căsătorie. Primul copil al Ducilor de Sussex va fi al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi copiii lui - Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis - şi Ducele de Sussex. Copilul este al optulea strănepot al Reginei Elisabeta.

Prinţul Harry şi Ducesa Meghan, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă. Fosta actriţă şi Ducele de Sussex s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la încpeutul lunii aprilie, pentru a aştepta venirea pe lume a copilului.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus