Stiri de ultima ora

Mel Gibson a devenit tată pentru a noua oară: iubita sa, cu 35 de ani mai tânără, a născut un băieţel

Mel Gibson a devenit tată pentru a noua oară: iubita sa, cu 35 de ani mai tânără, a născut un băieţel
Monden
Actorul şi regizorul Mel Gibson a devenit tată pentru a noua oară, după ce iubita lui, Rosalind Ross, cu care starul hollywoodian are o relaţie de doi ani, a născut un băiat pe 20 ianuarie.

Informaţia a fost confirmată pentru revista People de agentul de presă al artistului. Bebeluşul, care se va numi Lars Gerard Gibson, s-a născut vineri, 20 ianuarie, în Los Angeles.

„Sunt cu toţii încântaţi, iar Lars este adorabil. Familia este alături de ei, iar Mel e extrem de fericit. Sunt deja acasă, toată lumea e sănătoasă şi fericită”, a dezvăluit o sursă penru People.

Lars Gerard este primul copil al cuplului Mel Gibson - Rosalind Ross. Mel Gibson, în vârstă de 61 de ani, a confirmat sarcina iubitei sale, în vârstă de 26 de ani, în septembrie 2016. Starul hollywoodan şi iubita lui au fost fotografiaţi cel mai recent împreună în public pe 8 ianuarie la gala de decernare a Globurilor de Aur.

Cei doi s-au cunoscut în primăvara anului 2015, când Rosalind a aplicat pentru un post la compania deţinută de artist, au început să iasă împreună câteva luni mai târziu, însă . 

Cine este iubita lui Mel Gibson

Rosalind Ross este o fostă campioană în concursuri ecvestre, devenită între timp scenarist. Este la rândul ei milionară, deţinând o reşedinţă în valoare de peste 1,5 milioane de dolari în Santa Monica, şi încearcă să-şi clădească o carieră la Hollywood ca scenaristă. S-a născut într-o familie din clasa mijlocie, în nordul Californiei, şi a urmat cursurile Liceului Palo Alto. La vârsta de nouă ani, Ross a luat parte la primul show de echitaţie, iar prima apariţie internaţională a avut-o în anul 1999, când a participat la un concurs european din partea Sundance Vaulting Club.

Cinci ani mai târziu, Ross câştiga medalia de bronz pentru SUA în cadrul World Vaulting Championships din Austria, iar în 2006 a primit medalia de argint la o competiţie din Germania. 

În prezent, Ross a renunţat la echitaţie, chiar dacă este una dintre cele mai premiate sportive din domeniu, şi se dedică scrisului, fiind considerată „una dintre cele mai ambiţioase tinere talente de la Hollywood“. 

Mel Gibson mai are opt copii din relaţiile anterioare

Mel Gibson a fost căsătorit vreme de 26 de ani cu asistenta medicală Robyn Denise, alături de care are şapte copii - Hannah, în vârstă de 36 de ani, gemenii Christian şi Edward, în vârstă de 34 de ani, William, în vârstă de 31 de ani, Louis, în vârstă de 28 de ani, Milo, în vârstă de 26 de ani şi Thomas, în vârstă de 17 ani. Actorul a mai avut o relaţia scurtă cu pianista rusă  Oksana Grigorieva, cu care are o fiică în vârstă de şase ani - Lucia. În 2010, Grigorieva a oferit presei dovezi ale violenţei şi caracterului agresiv al vedetei, stârnind un adevărat scandal mediatic, dar şi un proces. La momentul respectiv, prima lui soţie a depus mărturie în favoarea lui, declarând că în cele aproape trei decenii petrecute alături de actor nu s-a confruntat niciodată cu violenţa domestică. Din acel moment, Mel Gibson a fost extrem de protectiv cu viaţa privată, foarte puţine detalii despre relaţiile sale ulterioare ieşind la iveală. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus