Stiri de ultima ora

„Meghanomania“ a cuprins Marea Britanie: casa Paddy Power a suspendat pariurile, convinsă că bebeluşul Ducilor de Sussex s-a născut deja

„Meghanomania“ a cuprins Marea Britanie: casa Paddy Power a suspendat pariurile, convinsă că bebeluşul Ducilor de Sussex s-a născut deja
Monden
Un adevărat val de „meghanomanie“ a cuprins Regatul Unit al Marii Britanii în aşteptarea venirii pe lume a bebeluşului regal. Ba chiar casa Paddy Power a suspendat joi seară pariurile ce vizau data de naşterea a primului copil al Ducilor de Sussex, avansând ipoteza că marele eveniment a avut loc deja.

O naştere regală generează întotdeauna un număr uriaş de speculaţii în Marea Britanie, însă acum explozia de entuziasm este şi rezultatul incredibilei popularităţi de care se bucură Ducesa Meghan, la un an de la căsătoria cu Prinţul Harry, notează AP, citată de News.ro . 

Venirea pe lume a noului bebeluş regal a fost atât de mult învăluită în mister încât unele voci susţin că naşterea a avut deja loc. De altfel, casa Paddy Power a suspendat pe 2 mai pariurile ce vizau data de naştere a viitorului bebeluş din familia regală a Marii Britanii, avansând ipoteza potrivit căreia primul copil al cuplului s-a născut deja. În plus, în seara de 2 mai, un jurnalist de la BBC a relatat că o ambulanţă privată, escortată de o maşină a poliţiei, a ajuns la reşedinţa Ducilor de Sussex, Frogmore Cottage, Windsor. La scurt timp, Prinţul Harry a anunţat că şi-a anulat vizita în Amsterdam programată pe 8 mai. 

„Am suspendat pariurile pentru ziua de naştere a bebeluşului regal, după o creştere considerabilă a pariurilor (joi seară), ceea ce indică faptul că cineva cunoaşte anumite lucruri“, a declarat într-un comunicat agentul de presă al casei Paddy Power. El se declară „convins că naşterea regală a avut deja loc“, potrivit AFP.

Însă această opinie nu este împărtăşită de concurenţii casei Paddy Power. „Nu credem că bebeluşul a venit deja pe lume“, a declarat la rândul său pentru AFP Rupert Adams, purtător de cuvânt al casei William Hill. „Ar fi dificil de păstrat atât de secretă o naştere ce implică un număr enorm de persoane“, a adăugat el.

După anunţul referitor la sarcina Ducesei Meghan, pariorii au privilegiat opţiunea naşterii unei fetiţe, care ar urma să primească prenumele Diana, în onoarea mamei Prinţului Harry, sau Allegra, prenume italian adorat de Lady Di. Pariuri se fac şi în ceea ce-i priveşte pe viitorii naşi ai bebeluşului, printre favoriţi fiind soţii Clooney, soţii Beckham, Serena Williams, Elton John şi Oprah Winfrey.

Cei care au pariat au mizat, în general, 4 lire sterline (4,65 euro). Potrivit lui Rupert Adams, acest lucru înseamnă o sumă de aproape 5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de euro) pe piaţa totală a pariurilor din Marea Britanie.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus