Stiri de ultima ora

Meghan şi Kate, fermecătoare la o cină privată alături de soţii lor. Ce rochii au purtat ducesele FOTO

Meghan şi Kate, fermecătoare la o cină privată alături de soţii lor. Ce rochii au purtat ducesele FOTO
Monden
Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex au participat la o cină în Londra. Deşi evenimentul a fost unul privat, cântăreţul care a întreţinut atmosfera a publicat câteva imagini, doamnele ieşind în evidenţă prin apariţiile elegante.

Cuplurile regale continuă seria de apariţii private. Vineri, Ducesa Kate Middleton (36 de ani) şi Prinţul William (36 de ani), alături de Ducesa Meghan Markle (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) au participat la cina de toamnă a FundaţieiRegale, care a avut loc la Victoria House din Londra.

La fel ca în cazul mai multor angajamente ale cuplurilor din ultima perioadă, Palatul Kensington nu a anunţat cina şi nu a publicat imagini oficiale, însă Tom Walker, care a cântat la eveniment, a postat pe reţelele sociale mai multe fotografii cu ducii.

„Am avut deosebita onoare să cânt pentru Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex la cina anuală a Fundaţiei Regale“, a scris muzicianul scoţian în vârstă de 26 de ani în dreptul unor imagini în care cuplurile regale apar alături de el şi de gazda evenimentului, prezentatoarea britanică de televiziune Anita Rani.

Nov 16, 2018 at 9:25am PST

Ambele Ducese au purtat rochii deosebit de elegante la evenimentul dedicat Fundaţiei Regale, înfiinţată şi patronată din 2009 de soţii lor. 

Meghan Markle, care va naşte în primăvară, a ales o creaţie Roland Mouret, în valoare de 2470 de euro – o rochie lungă, neagră, cu corset şi fără bretele. 

Ducii de Sussex, stând de vorbă cu muzicianul Tom Walker şi prezentatoarea TV Anita Rani FOTO Tom Walker Instagram

Varianta pe albastru a rochiei purtate de Meghan Markle FOTO Roland Mouret

Kate Middleton a ales o rochie roşie de la Preen, lungă şi fără mâneci. Ducesa de Cambridge a mai purtat această ţăinută în 2016, în cadrul turneului regal din Canada.

Ducii de Cambridge, alături de cântăreţul şi gazda cinei FOTO Tom Walker Instagram

Articole similare :
comments powered by Disqus