Stiri de ultima ora

Meghan Markle, schimbare de stil la ultimele apariţii. Ce decizie a luat în privinţa naşterii FOTO

Meghan Markle, schimbare de stil la ultimele apariţii. Ce decizie a luat în privinţa naşterii FOTO
Monden
Ducesa Meghan Markle (37 de ani) şi-a schimbat stilul vestimentar la ultimele evenimente publice la care a participat. De asemenea, s-a aflat şi locul unde va naşte soţia Prinţului Harry, dar şi când se vor muta singuri cei doi.

Contrar stilului vestimentar adoptat până acum în apariţiile publice din timpul sarcinei, Meghan a renunţat la nuanţele vii, colorate, dar şi la rochiile strâmte şi a optat pentru o ţinută neagră, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc stiletto, nude. 

În cea de-a doua zi din cele trei ale angajamentului, Ducesa de Sussex a vizitat Asociaţia Universităţilor Commonwealth din Londra, relatează Elle , unde a ales să poarte o rochie neagră midi, plisată, peste care a avut o haină în aceeaşi nuanţă, semnată Givenchy, pe care a purtat-o anterior la Royal Festival of Remembrance . Pentru această ţinută a optat pentru un coc clasic. 

Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Într-o altă apariţie recentă, Meghan a ales din nou o ţinută „all black“, la care a asortat o pereche de cizme înalte khaki, din piele întoarsă. 

FOTO Guliver/Getty Images

Meghan Markle, însărcinată în şase luni, şi Prinţul Harry vor deveni părinţi în primăvara acestui an şi se zvoneşte că Ducesa va naşte la Lindo Wing, aceeaşi maternitate unde Ducesa Kate Middleton i-a adus pe lume pe cei trei copii ai săi, potrivit Telegraph . Această veste vine după ce la sfârşitul anului trecut, presa din Marea Britanie scria că Meghan Markle nu vrea să calce pe urmele altor femei din familia regală britanică, motiv pentru care îşi doreşte o naştere naturală la domiciliu.

„Angajaţii spitalului Lindo Wing au fost rugaţi să nu îşi ia concedii în luna aprilie. Toţi cred că asta are legătură cu bebeluşul regal care se va naşte, dar nimeni nu a confirmat ceva în acest sens“, a declarat o sursă pentru Telegraph. Într-adevăr, Palatul Kensington a declarat doar că bebeluşul se va naşte în primăvară, la sfârşitul lunii aprilie sau la începul lunii mai. 

Preţul pentru o cameră la această maternitate este de peste 6.000 de euro pe noapte. Fiecare cameră are TV, radio, telefon, frigider şi wi-fi gratuit. De asemenea, pacienţii au parte de un meniu de lux. Prinţul Wiliam s-a născut aici în 1982, Prinţul Harry în 1984, Prinţul George în 2013, Prinţesa Charlotte în 2015 şi Prinţul Louis în 2018. 

Tot primăvara asta, în martie mai exact, cuplul regal , pe domeniul Windsor. Cabana Frogmore se află în incinta castelului Windsor, la aproximativ 30 de kilometri de capitala britanică, unde a avut loc căsătoria cuplului pe 19 mai 2018. Este diferit de conacul casei Frogmore, care a găzduit recepţia din seara nunţii, scrie  News.ro. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus