Stiri de ultima ora

Meghan Markle a dezvăluit ce a ascuns în rochia de mireasă pentru a-i face o declaraţie de dragoste Prinţului Harry

Meghan Markle a dezvăluit ce a ascuns în rochia de mireasă pentru a-i face o declaraţie de dragoste Prinţului Harry
Monden
Harry şi Meghan s-au căsătorit pe 19 mai în cadrul unei ceremonii fastuoase FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa de Sussex a dezvăluit un detaliu inedit din ziua nunţii cu Prinţul Harry, povestind cum „a ascuns“ în rochia de mireasă o adevărată declaraţie de dragoste pentru soţul său.

Într-un fragment din documentarul „Queen of the World/Regina lumii“, care va avea premiera la HBO pe 1 octombrie, Meghan Markle (37 de ani) a dezvăluit semnificaţia specială a unei mici ţesături albastre brodată în spectaculosul său voal de mireasă, lung de cinci metri. 

„Undeva este o bucată de ţesătură albastră. Este din rochia pe care am purtat-o la prima noastră întâlnire“, a declarat fosta actriţă, citată de revista „People“ .

De asemenea, voalul din mătase lung de cinci metri a fost brodat manual cu elemente din flora specifică din cele 53 de state din Commonwealth. „Sunt incredibil de fericită că am făcut această alegere pentru ziua noastră specială. Şi cred că şi ceilalţi membri ai familiei au fost încântaţi şi au apreciat faptul că înţelegem cât de important este Commonwealth pentru noi şi rolul pe care îl avem. A fost o veste primită foarte bine şi sper că şi oamenilor care ne-au privit le-a plăcut la fel de mult“, a mai spus soţia Prinţului Harry. 

Documentarul prezintă membri ai familiei regale vorbind despre Regina Elisabeta şi despre Commonwealth şi va avea premiera chiar înainte ca Ducii de Sussex să pornească în primul lor turneu oficial în statele din Commonwealth. 

Articole similare :
comments powered by Disqus