Stiri de ultima ora

Meghan a născut: Ducii de Sussex au un băieţel

Meghan a născut: Ducii de Sussex au un băieţel
Monden
Ducii de Sussex au devenit pentru prima dată părinţi, după ce Meghan Markle a născut un băieţel, în dimineaţa zilei de luni, 6 mai.

După săptămâni întregi de speculaţii, Ducesa Meghan Markle (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) au anunţat că au devenit părinţii unui băieţel. 

Anunţul a fost făcut de Prinţul Harry, care a precizat că el şi soţia sa sunt absolut încântaţi de venirea pe lume a bebeluşului regal. Copilul are o greutate de 3,9 de kilograme.

Ducele de Sussex a anunţat că momentan nu au ales un nume, iar mai multe detalii vor fi făcute publice în zilele următoare. 

Este primul copil al cuplului princiar şi vine la aproape un an de la căsătorie. Primul copil al Ducilor de Sussex va fi al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi copiii lui - Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis - şi Ducele de Sussex. Copilul este al optulea strănepot al Reginei Elisabeta.

Spre deosebire de doamnele din Familia Regală Britanică, fosta actriţă Meghan Markle a ales să nască acasă, la reşedinţa cuplului, cabana Frogmore de pe domeniul Windsor. Alături de Ducesă au fost soţul şi mama ei. 

Prinţul Harry şi Ducesa Meghan, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă.

Fosta actriţă şi Sucele de Sussex s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la încpeutul lunii aprilie, pentru a aştepta venirea pe lume a copilului.

Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală sau Prinţ decât dacă va interveni Regina Elisabeta, aşa cum s-a întâmplat în cazul copiilor Ducilor de Cambridge. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus