Stiri de ultima ora

MEDICUL FALS din Capitală, prietenul VEDETELOR. Iată cum se distra Claudia Pavel în compania "chirurgului estetician" cu opt clase (VIDEO)

MEDICUL FALS din Capitală, prietenul VEDETELOR. Iată cum se distra Claudia Pavel în compania chirurgului estetician cu opt clase (VIDEO)
Monden
Ies la iveală detalii incredibile despre falsul medic italian care profesa în România, la unul dintre cele mai scumpe spitale private din țara noastră.

Matthew Mode  este bun prieten cu unele dintre vedetele mioritice. Printre acestea, cântăreața Claudia Pavel .

Iată dovada

Amintim că jurnaliștii de la Libertatea aud escoperit că un medic fals, venit din străinătate și care susține că este specializat în chirurgia plastică, operează de un an la mai multe clinici din București.

Când a ajuns în România, bărbatul s-a prezentat drept  Matthew Mode  și a arătat un CV de-a dreptul impresionant, unde figurau studii de specialitate în SUA și perioade în care a lucrat în spitale din Marea Britanie, Spania sau  Italia .  Matthew Mode  susținea că a studiat la UPMC Presbyterian Shadyside Hospital și la The Johns Hopkins University School of Medicine, unele dintre cele mai prestigioase școli de medicină din lume. ( Detalii AICI )
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus