Stiri de ultima ora

Marius Florea Vizante, replică dură pentru Vladimir Găitan: „Un actor PSD-ist e ori un ligău, ori e orb, ori doar prost“. Ce spune Stere Gulea

Marius Florea Vizante, replică dură pentru Vladimir Găitan: „Un actor PSD-ist e ori un ligău, ori e orb, ori doar prost“. Ce spune Stere Gulea
Monden
Actorul Marius Florea Vizante (46 de ani) i-a dat o replică dură mai vârstincului său coleg de breaslă Vladimir Găitan (72 de ani), care i-a criticat pe actorii care contestă prin proteste actuala guvernare.

Vladimir Găitan a făcut recent o serie de afirmaţii controversate pentru revista „Q Magazine“ şi postul de ştiri Antena 3, declarând că actorii care se implică în politică şi protestează „au luat-o razna“, pentru că locul lor nu este în stradă, ci pe scenă. De asemenea, veteranul cinematografiei şi teatrului i-a criticat pe Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Marius Manole şi Tudor Chirilă, unii dintre cei mai vocali critici ai coaliţiei de guvernare PSD-ALDE.

Vizante a subliniat că îl respectă pe Găitan, însă consider că un actor care susţine azi PSD este fie „un lingău atârnător la fleicile de partid conducător, ori e orb, ori doar prost“. De asemenea, Vizante consideră că un actor PSD-ist care nu recunoaşte starea de fapt a României nu poate trece drept un bun cetăţean.

„Actorul, ca şi maşinistul, luministul sau... măcelarul, e şi el cetăţean şi are dreptul fundamental de a-şi exprima nemulţumirile. El, actorul-cetăţean, are dreptul fundamental de a avea sau nu opţiuni politice. Eu cred că un PSD-ist nu e mai puţin actor decât un USR-ist sau PLUS-ist sau decât un apatrid. În schimb, un actor PSD-ist e ori un lingău atârnător la fleicile de partid conducător, ori e orb, ori doar prost! A nu recunoaşte că ţării îi e rău, că e subdezvoltare, injustiţie, incultură, mitocănie, sărăcie, boală, ură şi prostie multă în ea, e dovada că PSD-istul actor nu e un bun cetăţean. Vă respect domnule Găitan, nenea Duţu, mi-aţi fost un excelent coleg şi sfătuitor, dar cred cu tărie că de data asta nu sunteţi un bun cetăţean şi mai cred că trebuie să ne spuneţi din care categorie (dintre cele trei de mai sus) faceţi parte. Eu, sincer, sper să fie cea de a doua!“, a transmis Marius Florea Vizante.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus