Stiri de ultima ora

Mariah Carey anulează câteva concerte din turneul de Crăciun din cauza unei infecții respiratorii

Mariah Carey anulează câteva concerte din turneul de Crăciun din cauza unei infecții respiratorii
Monden
Mariah Carey a anunțat miercuri pe Twitter că anulează mai multe concerte din deschiderea turneului său de Crăciun din cauza unei infecții a căilor respiratorii superioare, relatează joi agenția de știri UPI.

"Chiar la timp pentru sezonul cadourilor, se pare că am primit și eu un cadou. O minunată infecție a căilor respiratorii superioare după gripa de săptămâna trecută", a scris cântăreața.

— Mariah Carey (@MariahCarey) November 15, 2017

"Îmi pare rău! Știți că nimic nu-mi place mai mult decât să prezint de sărbători showul meu de Crăciun, dar trebuie să respect ordinele doctorului și să mă odihnesc până când îmi dă voie să cânt din nou pe scenă", a adăugat Carey.

"Până atunci, din nefericire, trebuie să anulez mai multe concerte din viitorul turneu de Crăciun. Voi face tot ce pot pentru a vă vedea cât mai curând!", a mai spus cântăreața.

Turneul de Crăciun era programat inițial să înceapă vineri la Windsor, Ontario, la arena The Colosseum, de la Caesars Windsor. Seria de concerte va începe acum la 27 noiembrie la teatrul Beacon din New York și se va încheia la 22 decembrie la "Colosseum"-ul din Las Vegas.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus