Stiri de ultima ora

„Mamma Mia! Here We Go Again“ a avut marea premieră la Londra. Meryl Streep şi Cher s-au sărutat pe covorul roşu FOTO

„Mamma Mia! Here We Go Again“ a avut marea premieră la Londra. Meryl Streep şi Cher s-au sărutat pe covorul roşu FOTO
Monden
Meryl Streep şi Cher fac parte din distribuţia musicalului „Mamma Mia 2“ FOTO Guliver/Getty Images

Meryl Streep, în vârstă de 69 de ani, şi Cher, 72 de ani, s-au sărutat la premiera de la Londra a filmului „Mamma Mia! Here We Go Again“, care a avut loc luni seara.

La 10 ani după ce filmul bazat pe hiturile ABBA s-a dovedit un succes de box office, cu încasări de sute de milioane de dolari, cel de-al doilea film, intitulat „Mamma Mia! Here We Go Again“ a avut premiera luni seara la cinematograful Hammersmith Apollo din Londra.

Prezente la mult aşteptatul eveniment, Meryl Streep şi Cher s-au oprit să pozeze împreună. La un moment dat s-au întors una către cealaltă şi s-au sărutat pe buze, scrie News.ro. 

Cele două actriţe au mai lucrat împreună în 1983, la „Silkwood“. 

Cher şi Meryl Streep s-au sărutat la premiera Mamma Mia 2 FOTO Getty Images

Pierce Brosnan (65 de ani)  Colin Firth (57 de ani) Stellan Skarsgard (67 de ani) revin în distribuţie în rolul celor trei potenţiali taţi ai lui Sophie, în timp ce Christine Baranski (66 de ani) şi Julie Walters (68 de ani) interpretează personajele prietenelor Donnei, Tanya şi Rosie.

Pierce Brosnan, alături de soţia lui, jurnalista Keely Shaye Smith FOTO Getty Images

Cher, în vârstă de 72 de ani, se numără printre noile apariţii din acest sequel. Personajul ei îşi face intrarea într-un mod spectaculos, interpretând hitul formaţiei Abba „Fernando“, împreună cu actorul Andy Garcia (62 de ani). 

Andy Garcia şi Cher FOTO Getty Images

Cher a declarat pentru revista People că a fost fericită să joace rolul mamei lui Meryl Streep în sequel, chiar dacă este cu trei ani mai mare decât partenera ei din film. 

„Nu este nicio diferenţă“, a spus Cher, care nu a mai apărut pe marele ecran de şapte ani. „Am fost terifiată şi a fost prostesc. M-am distrat şi o iubesc pe Meryl, aşa că a fost perfect“, a spus ea. 

Colin Firth, Pierce Brosnan, Andy Garcia, Lily James (29 de ani), Amanda Seyfried (32 de ani) şi Christine Baranski se numără şi ei printre vedetele care au fost prezente la premiera mondială a mult aşteptatului sequel al musicalului „Mamma Mia!“.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus