Stiri de ultima ora

Mama Ducesei Meghan nu va petrece Crăciunul cu familia regală, deşi ar fi primit o invitaţie de la Regină. Ce va face în schimb

Mama Ducesei Meghan nu va petrece Crăciunul cu familia regală, deşi ar fi primit o invitaţie de la Regină. Ce va face în schimb
Monden
Doria Ragland (62 de ani) nu va petrece Crăciunul alături de familia regală britanică şi de fiica ei, Ducesa Meghan Markle (37 de ani), în ciuda faptului că Regina i-ar fi trimis o invitaţie în acest sens.

Regina Elisabeta (92 de ani) ar fi invitat-o pe Doria Ragland (62 de ani), mama Ducesei de Sussex, să petreacă împreună Crăciunul la una dintre reşedinţele ei oficiale, din Sandrigham, un privilegiu rezervat în mod obişnuit doar membrilor familiei regale, scrie Daily Mail. 

Suverana Marii Britanii ar fi făcut acest gest ca o dovadă de respect şi atenţie faţă de soţia nepotului său, care este şi însărcinată. Mai mult decât atât, surse apropiate Casei Regale dezvăluiau pentru presa britanică faptul că Regina a fost impresionată de Doria la nunta regală din mai.

Deşi invitaţia nu a fost confirmată de reprezentanţii Palatului Buckingham, Doria Ragland nu va petrece Crăciunul alături de Regină, mama Ducesei Meghan preferând să se întoarcă în Los Angeles, SUA, notează ziarul britanic. 

Astfel, soacra Prinţului Harry (34 de ani), care este profesoară de yoga şi asistentă socială, îşi va petrece sărbătorile la un centru din LA, unde obişnuieşte să facă voluntariat. De altfel, femeia a fost surprinsă de fotografi pe străzile din LA, în aceste zile.

FOTO WAGO/Backgrid

De altfel, este neobişnuit ca persoane din afara familiei regale britanice să participe la festivităţile de Crăciun alături de Regină. Mai mult, familia soţiei Prinţului William nu a fost niciodată găzduită la conacul din Norfolk, deşi a participat alături de familia regală britanică la slujba de Crăciun.

Singura excepţie a fost făcută în cazul Ducesei Meghan, la Crăciunul din 2017. Deşi atunci Meghan şi Harry erau doar logodiţi, Regina a acceptat să o primească pe fosta actriţă în sânul familiei, deşi în urmă cu opt ani Kate Middleton a fost nevoită să petreacă Sărbătorile de Iarnă departe de logodnicul său, Prinţul William, pentru că în cazul ei Regina nu a dorit să se abată de la tradiţie.

Şi anul acesta, Meghan şi Harry îşi vor petrece Crăciunul alături de William şi Kate Middleton, la conacul din Norfolk, în prezinţa Reginei Angliei, în ciuda numeroaselor zvonuri privind certurile şi tensiunile dintre ducese. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus