Stiri de ultima ora

Madonna s-a sărutat cu o altă artistă, l-a criticat pe Donald Trump şi i-a spus lui Sean Penn că încă îl iubeşte, în cadrul propriul eveniment caritabil VIDEO

Madonna s-a sărutat cu o altă artistă, l-a criticat pe Donald Trump şi i-a spus lui Sean Penn că încă îl iubeşte, în cadrul propriul eveniment caritabil VIDEO
Monden
Madonna a încercat prin cele mai inedite moduri să strângă cât mai mulţi bani în scop caritabil FOTO Getty Images

Cântăreaţa americană Madonna a oferit un spectacol ieşit din comun la Miami, cu ocazia unei licitaţii pentru ajutorarea copiilor orfani din Malawi, în cadrul căruia l-a criticat în repetate rânduri pe preşedintele-ales Donald Trump, a spus că îi este ruşine că este americancă, s-a sărutat cu Ariana Grande, a dansat lasciv şi i-a declarat dragostea fostului soţ, actorul Sean Penn.

Madonna a reuşit să strângă suma de 7,5 milioane de dolari pentru a sprijini fundaţia sa Raising Malawi, prin vânzarea unor obiecte personale, în cadrul unui eveniment presărat cu momente inedite.

L-a criticat dur pe Donald Trump

Cântăreaţa a recreat show-ul său „Tears of Clown“, a interpretat un cover al melodiei „Toxic“ a lui Britney Spears, făcând trimitere către Donald Trump prin versuri ca „You know that you’re toxic/Ştii că eşti toxic“, în timp ce pe ecrane rulau imagini cu preşedintele Donald Trump.

Cântăreaţa a dezvăluit că a fost în patul lui Donald Trump, atunci când a pozat pentru o revistă când magnatul nu era acasă. Şedinţa foto a fost făcută în „cearşafurile ieftine“, spunând: „Nu era bumbac egiptean pentru că toţi ştim ce simte el pentru musulmani, nu-i aşa?“.

Madonna a vorbit şi despre starea nativilor americani şi a întrebat de ce pământul lor a fost distrus. „Mă face să-mi fie ruşine, ruşine că sunt cetăţean american, ruşine că sunt om, cu adevărat“, a spus ea înainte de a interpreta piesa din 2003, „American Life“. 

S-a sărutat cu Ariana Grande

Pe scenă a urcat şi Ariana Grande, care a cântat şi a dansat alături de Madonna, iar publicul a asistat la un scurt sărut dintre cele două artiste, potrivit AP . Petrecerea a avut loc la cel mai mare târg de artă din America de Nord, Art Basel Miami Beach, care atrage colecţionari de artă foarte bogaţi şi celebrităţi din toată lumea. Printre invitaţii, care au plătit cel puţin 5.000 de dolari intrarea, au fost Leonardo DiCaprio, Chris Rock, Dave Chappelle, Courtney Love, James Corden şi Paris Hilton.

I-a spus lui Sean Penn că se recăsătoreşte cu el pentru 150.000 de dolari

Înainte de concertul de o oră, Madonna a licitat piese din colecţia personală de artă, care au inclus şi trei fotografii semnate Herb Rotts, de la nunta ei cu Sean Penn din 1985, care au fost adjudecate cu 230.000 de dolari. Alte loturi au fost un tablou de Damien Hirst, un spectacol privat oferit de magicianul David Blaine şi un weekend în casa din Palm Springs a lui Leonardo DiCaprio, care s-au vândut cu 140.000 de dolari. 

Actorul Sean Penn, fostul soţ al Madonnei, care a fost prezent la eveniment, i s-a alăturat artistei pe scenă, trecând printre picioarele ei şi punându-i cătuşe la mâini, prilej cu care Madonna a glumit pe seama trecutului lor tumultos: „Pentru prima dată, nu el este cel arestat“. Mai mult, cântăreaţa i-a spus în faţa celor prezenţi că încă îl mai iubeşte şi s-a oferit să se căsătorească cu Penn pentru a doua oară dacă acesta oferă 150.000 de dolari.

A dansat în poala unui invitat şi a vândut scaunul pe care a stat

La un moment dat, Madonna a coborât în public şi a oferit unui bărbat un dans în poală, după care a luat scaunul pe care a dansat şi a spus că vrea să-l liciteze, spunând că 600 de dolari ar trimite o fată din Malawi la şcoală. Scaunul s-a vândut cu 10.000 de dolari. În cadrul evenimentului, Madonna a făcut publice şi detalii din viaţa intimă, declarând că în ultima vreme a fost „extrem de singură“ şi că nu a mai făcut sex de mult timp.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus