Stiri de ultima ora

Madonna a mărturisit că a fost infectată cu coronavirus: „La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă“

Madonna a mărturisit că a fost infectată cu coronavirus: „La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă“
Monden
Cântăreaţa americană Madonna susţine că a contractat noul coronavirus în luna martie, când se afla în Paris pentru a-şi promova albumul „Madame X“.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, miercuri, Madonna a căutat să clarifice zvonurile apărute în ultima perioadă despre starea ei de sănătate. 

Ea susţine că s-a infectat cu coronavirus pe când se afla la Paris pentru o serie de concerte. Atunci, diva a crezut că este doar „o gripă foarte gravă“. 

„În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu. La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum“, a fost mesajul Madonnei.

Dintre concertele programate la Paris, ea a anulat patru, iar cele din 10 şi 11 martie nu au mai avut loc, după ce autorităţile franceze au impus măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Declaraţia Madonnei a venit după ce în urmă cu câteva zile diva dezvăluia că a fost supusă unor teste, iar

„Un rezultat pozitiv arată că ai anticorpi care au rezultat cel mai probabil în urma infecţiei cu SARS-CoV-2 sau alt coronavirus“, spun specialiştii de la Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC). „Este neclar dacă anticorpii pot oferi protecţie (imunitate) împotriva contractării virusului din nou“, au adăugat ei. 

Cu toate astea, în urma rezultatelor testelor, Madonna a afirmat că are de gând să iasă din izolare pentru a se plimba. „Aşadar, mâine mă voi plimba cu maşina, o să deschid geamul şi o să inspir aerul de Covid-19. Da. Sper că soarele va străluci“, a fost mesajul artistei. 

Recent, Madonna a făcut o donaţie de 1 milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19.

Madonna, surprinsă la o petrecere la două zile după rezultat 

Madonna fost surprinsă, sâmbătă, la două zile după rezultatul testului, la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere a unui prieten apropiat, fotograful Steven Klein, potrivit  Daily Mail. 

Petrecerea a fost transmisă online prin Zoom, iar mai mulţi apropiaţi ai acestuia, printre care şi Madonna, au participat în persoană.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus