Stiri de ultima ora

“M-am ÎNDRĂGOSTIT de o româncă” | Tenorul Alessandro Safina s-a mutat în România după ce şi-a găsit iubirea vieţii (FOTO)

“M-am ÎNDRĂGOSTIT de o româncă” | Tenorul Alessandro Safina s-a mutat în România după ce şi-a găsit iubirea vieţii (FOTO)
Monden
Alessandro Safina a devenit cunoscut în România mai ales datorită apariției în producția braziliană „Clona” și a single-ului „Luna”, inclus pe coloana sonoră a serialului. Artistul italian a fost cucerit de România, iar de patru ani ales Bucureștiul ca reședință, și-a cumpărat casă și a-nceput să învețe limba română...

Adevărul este că artistul a fost cucerit nu numai de România, ci şi de o româncă. Alessandro Safina s-a mutat aici, cucerit fiind de Laura Maria, cu care are și un fiu, Christian, născut în 2014, scrie Life.ro .

Povestea de început a relației lor este parcă desprinsă dintr-un film Hollywoodian. Dacă artistul dezvăluie doar că s-au întâlnit după un concert la Bucureşti, Laura Maria spune tot!

„Relația noastră a început foarte frumos. Niciunul dintre noi nu s-a gândit că se va întâmpla asta, dar m-a cucerit cu simțul umorului. Atunci când eram în facultate, o prietenă m-a invitat să mergem la concertul lui. Era prima dată când venea în România. Eu nici măcar nu știam cine era (râde). Dar, am ajuns la concert. Aveam bilete prin spatele sălii și cumva după prima piesă, am ajuns în primul rând. Eram complet fascinată de emoția pe care o transmitea. Iar la sfârșitul concertului, mi-am dorit foarte tare o poză cu el. Dar nu aveam bilete de genul meet and greet, așa că nu m-au lăsat. Și de supărare, am zis atunci în glumă “nu vrea să facă poză cu mine, lasă că o să avem un copil împreună”. O vorbă aruncată pe care am uitat-o complet. Dar, după câțiva ani s-a ivit ocazia să ne cunoaștem și să rămânem împreună”, a povestit iubita artistului.

Tenorul a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, Jose Carreras sau Mario Frangoulis, concertând cu casa închisă pe cele mai importante scene ale lumii.

Zilele acestea, cântă din nou în România, special pentru îndrăgostiți, iar înaintea e recitalurilor de la Cluj, joi 14 februarie şi București, duminică, 17 februarie.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus