Stiri de ultima ora

Liviu Teodorescu a făcut anunțul mult așteptat. Da, are legătură cu iubita lui

Liviu Teodorescu a făcut anunțul mult așteptat. Da, are legătură cu iubita lui
Monden
Îndrăgitul artist Liviu Teodorescu a făcut anunțul mult așteptat. Deși este iubit de miliaone de fete, el iubește doar una, iar acum a luat o decizie șoc. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia, iubita lui. De mai bine de 9 ani cei doi sunt mereu unul lângă celălalt, iar acum fac pasul cel mare. 

Tânăra este foarte talentată şi de foarte multe ori îl ajută pe artist la scrierea versurilor pentru piese. Putem spune că Liviu Teodorescu este un artist împlinit. Dacă pe plan profesional treaba merge excelent, acum artistul a spus că și pe plan persoanl se simte împlinit. Este iubit, iubește iar acum și-a achiziționat și propria casă, scrie spynews.ro. 

"Nu m-m mutat încă, sunt în curs de mutare (n.r. în casă nouă). Are vreo 90 de metri, e P plus 1 plus mansardă. Nu am curte mare. E în Bucureşti. Asta o sacrifici cumva. am cumpărat-o deja construită. Am plătit-o cash. Când vii cu cash-ul în geantă negociezi altfel. Mă mut cu iubita mea", a povestit Liviu Teodorescu, în cadrul unei emisiuni TV. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus