Stiri de ultima ora

Legătură incredibilă între nunta lui Pastramă cu Brigitte şi moartea lui Răzvan Ciobanu

Legătură incredibilă între nunta lui Pastramă cu Brigitte şi moartea lui Răzvan Ciobanu
Monden


A trecut o lună de la moartea lui Răzvan Ciobanu, ancheta privind decesul designerului este în plină desfăşurare, iar apropiaţii acestuia şi-au reluat viaţa de zi cu zi.



Chiar dacă în primele zile, şi chiar săptămâni, foarte mulţi prieteni ai lui Răzvan Ciobanu au mers în emisiunile TV şi au vorbit despre decesul vedetei, acum fiecare dintre aceştia pare că a trceut peste şocul trăit în urmă cu o lună de zile.



Spre exemplu, fostul jurnalist Lizeta Haralambie, care în prezent este avocat, a luat parte la cel mai fericit eveniment din viaţa a doi foşti concurenţi de la „Ferma. Un nou început“, Brigitte şi Florin Pastramă, care ieri au avut cununia civilă.







Până în urmă cu două săptămâni, Lizeta Haralambie era invitată în emisiunea lui Dan Capatos, prin telefon sau chiar în studio, să vorbească despre moartea lui Răzvan Ciobanu, ea având o relaţie strânsă cu designerul.



Dacă la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte, Lizeta Haralambie a fost martor, alături de partenerul ei, în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu oferea detalii din anchetă pe care le obţinea de la oamenii legii datorită jobului pe care îl are în prezent.







Astfel, Lizeta Haralambie reprezintă, fără să vrea, legătura dintre moartea lui Răzvan Ciobanu şi nunta dintre Brigitte şi Florin Pastramă.

OkMagazine.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus