Stiri de ultima ora

Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul Christian Carino. Cine era bărbatul

Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul Christian Carino. Cine era bărbatul
Monden
Superstarul pop şi nominalizata la premiul Oscar Lady Gaga (32 de ani) s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino (50 de ani), care îi este şi impresar. Aceasta este a doua relaţie eşuată a artistei în decurs de trei ani.

Lady Gaga a atras atenţia când a apărut la premiile Grammy 2019 fără Christian Carino şi fără inelul de logodnă. Suspiciunile cum că ar fi existat o ruptură între ei au fost confirmate şi se pare că cei doi au decis să se despartă, relatează People . 

Un reprezentant al artistei a confirmat marţi că interpreta piesei „Shallow“ şi Christian Carino au pus capăt logodnei. 

„Pur şi simplu nu a mers. Uneori relaţiile se sfârşesc. Nu este vorba de vreo poveste dramatică“, a declarat o sursă pentru People.

Christian Carino o sărută pe Lady Gaga în timpul galei anuale Screen Actors Guild Awards FOTO Guliver/Getty Images 

Carino nu a fost prezent la Grammy, deşi artista pop a fost însoţită de acesta la toate evenimentele anterioare. De asemenea, Gaga nu i-a mulţumit lui Carino când a ţinut discursul după ce piesa ei „Shallow“ a câştigat premiul pentru Cea mai bună interpretare a unui duet pop.

Gaga este nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă pentru rolul din filmul romantic musical „A Star is Born“. 

Cântăreaţa va interpreta „Shallow“ din „A Star is Born“ pe scena de la Dolby Theater, melodie care este văzută drept favorită pentru câştigarea statuetei la categoria Cel mai bun cântec. 

Lady Gaga a anunţat în octombrie că Anterior, cântăreaţa a fost logodită cu actorul Taylor Kinney (37 de ani), de care s-a despărţit în anul 2016, după şapte ani de relaţie. 

Lady Gaga a fost foarte discretă în privinţa relaţiei ei cu Christian Carino. Anul trecut, în timpul unui concert, cântăreaţa a vorbit despre „cea mai bună parte din a fi îndrăgostit“: „Când m-am îndreptat către culise, Christian era acolo, lângă trepte, ca să se asigure că sunt bine. Cea mai bună parte din a fi îndrăgostit de cineva este ca acea persoană să fie acolo să te prindă, dacă există riscul să cazi”.  

Christian Carino a intrat în lumea celebrităţilor după ce a lucrat ca agent de spectacole pentru Harry Styles, Miley Cyrus şi Justin Bieber. A întâlnit-o pe Gaga la un eveniment din Los Angeles şi s-a îndrăgostit de ea. Christian a fost însurat cu Brooke Baldwin între 1997 şi 2015 şi au o fiică pe nume Bella. Carino şi Gaga s-au afişat pentru prima oară în public în ianuarie 2017. Au fost împreună la petrecerea de 70 de ani a lui Elton John, iar în noiembrie 2017 Carino a povestit că şi-a tatuat faţa lui Gaga pe braţ. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus