Stiri de ultima ora

Lady Gaga, prima reacţie după zvonurile că ar avea o idilă cu Bradley Cooper. Ce spune vedeta despre momentul de la gala Oscar VIDEO

Lady Gaga, prima reacţie după zvonurile că ar avea o idilă cu Bradley Cooper. Ce spune vedeta despre momentul de la gala Oscar VIDEO
Monden
Cântăreaţa Lady Gaga a vorbit, în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!“ de miercuri seară, despre zvonurile privind o relaţie amoroasă cu actorul Bradley Cooper, cu care a jucat în „A Star is Born“, şi despre gala premiilor Oscar.

Premiată de Academia Americană de Film la categoria „cel mai bun cântec”, pentru „Shallow”, Lady Gaga (32 de ani) a fost, alături de Cooper 944 de ani), protagonista unui moment considerat romantic şi devenit viral.

Reprezentaţia lor de pe scena galei Oscar a iscat zvonuri privind chimia dintre ei.

Kimmel a remarcat: „Urmăream de acasă şi ne întrebam ce se întâmplă între aceştia doi. Şi momentul a creat o mare controversă pentru că ai o asemenea conexiune cu Bradley care, instantaneu, şi cred că e un compliment, a făcut oamenii să spună «trebuie să fie îndrăgostiţi»”.

Lady Gaga a răspuns: „În primul rând, social media este toaleta internetului şi ce a făcut din pop culture este abisal. Oamenii au văzut dragoste, şi ce crezi, asta am vrut să vedeţi. Este un cântec de dragoste, filmul este o poveste de dragoste”.

Lady Gaga şi Bradley Cooper 

Cântăreaţa a adăugat că i-a încredinţat lui Cooper regia momentului de la gala Oscar. „Din perspectiva reprezentaţiei, era atât de important pentru noi să fim conectaţi tot timpul. Ce vreau să spun este că mi-am ţinut braţul în jurul lui Tony Bennett timp de trei ani, în turnee. Când cânţi melodii de dragoste asta vrei ca oamenii să simtă“.

„Ai o relaţie cu Tony Bennett, fii sinceră?”, a glumit Kimmel. „Nu, sunt un artist şi cred că am făcut treabă bună. Nu simt că am câştigat eu, simt că noi am câştigat”, a răspuns ea.

Lady Gaga, criticată de Mel B

Momentul intim de la gala premiilor Oscar 2019 a atras atât atenţia fanilor, cât şi a fostei compenente Spice Girls. 

Cântăreaţa Mel B a pus la îndoială profesionalismul colegei sale, Lady Gaga, şi al actorului Bradley Cooper, criticând modul în care s-au comportat pe scenă, atunci când au interpretat piesa „Shallow“ din filmul „A Star is Born“. 

„M-am simţit atât de incomod pentru iubita lui Bradley. Oh, Doamne“, a declarat Mel B, potrivit  Fox News . „Aş vrea să cred că a fost parte dintr-un spectacol, pentru că există un cod al femeilor şi sper că nu… Chiar sper că este ceva strict profesional“, a mai spus ea.

Zvonurile au fost alimentate şi de faptul că iubita actorului, fostul top-model Victoria’s Secret Irina Shayk, a şters-o de pe reţelele sociale pe Lady Gaga cu doar câteva ore înainte de gala Oscar 2019. 

Totuşi, prietenii apropiaţi ai modelului au dezvăluit că aceasta nu este geloasă, ci doar s-a săturat de toate speculaţiile oamenilor şi ale presei. În plus, ea susţine că nu s-a simţit deranjată de ceea ce a văzut la Oscar 2019 şi că este conştientă că cei doi joacă nişte roluri.

O variantă extinsă a filmului „A Star is Born”, regizat de Bradley Cooper, va fi relansat vineri în cinematografele nord-americane într-o variantă extinsă cu 12 minute.

Bradley Cooper a fost însoţit la gala Oscar 2019 de mama lui, Gloria Campano, şi de partenera lui, Irina Shayk FOTO Guliver/Getty Images
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus