Stiri de ultima ora

Lady Gaga a izbucnit în plâns când a fost aplaudată în picioare pentru rolul din „A Star Is Born“, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului VIDEO

Lady
Gaga a izbucnit în plâns când a fost aplaudată în picioare pentru rolul din „A Star Is Born“, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului VIDEO
Monden
Lady Gaga şi Bradley Cooper joacă rolurile principale în filmul „A Star Is Born“ FOTO Warner Bros.

Lady Gaga (32 de ani) şi Bradley Cooper (43 de ani) au uimit cu interpretările avute în „A Star Is Born“, pe care criticii îl consideră unul dintre cele mai bune filme ale anului. Prezentă la Festivalul Internaţional de Film din Toronto (TIFF), cântăreaţa a fost emoţionată până la lacrimi în momentul în care publicul s-a ridicat în picioare pentru a o aplauda.

Cântăreaţa Lady Gaga a impresionat criticii de film cu rolul din drama romantică „A Star Is Born“, fiind numită „dinamită“.

„Gaga are un veritabil succes, care va da un refresh carierei ei pop“, scrie Michael Philips, de la Chicago Tribune. „Merită laude pentru jocul ei reţinut, uman“, scrie şi Leah Greenblatt, de la Entertainment Weekly.

Leonardo Goi, de la The Film Stage, o apreciază pe Gaga ca fiind „extraordinară“, iar Peter Bradshaw, de la The Guardian, o consideră „senzaţională“.

Prezentă la o conferinţă de presă din cadrul TIFF, Lady Gaga a început să plângă când Lukas Nelson, băiatul celebrului cântăreţ Willie Nelson şi compozitorul versurilor muzicale din film, i-a spus că a uimit cu fiecare scenă în care a jucat. Cuvintele acestuia au stârnit ropote de aplauze şi au determinat publicul să se ridice în picioare şi să o ovaţioneze, motiv pentru care, vizibil emoţionată şi impresionată de reacţia celor prezenţi, actriţa a izbucnit în lacrimi, acoperindu-şi faţa, reacţie urmată de mulţumirile acesteia. 

Sep 10, 2018 at 9:51am PDT

„A Star Is Born/S-a născut o stea“ prezintă o dramatică poveste de dragoste care îi are în prim-plan pe Bradley Cooper şi Lady Gaga. Vedeta muzicii pop are rolul principal şi o interpretează pe Ally, o tânără artistă şi cântăreaţă care renunţă la lupta de a-şi îndeplini visul de a deveni faimoasă, însă totul se schimbă când Jackson Maine, personaj jucat de Cooper, se îndrăgosteşte pe loc de ea. Jackson reuşeşte să o convingă pe Ally să urce pe scenă la unul din concertele lui, cu toate că aceasta nu mai spera să devină cântăreaţă. Însă, povestea lor de dragoste începe să se deterioreze pe măsură ce Ally se bucură de succes, iar Jackson se simte tot mai singur.

Filmul este regizat chiar de Bradley Cooper, iar criticii sunt de părere că este „cel mai bun debut regizoral al unui actor de la Rober Redford, cu «Ordinary People»“. 

În ceea ce priveşte colaborarea cu Bradley Cooper, artista a declarat că la filmări au dat totul şi s-a muncit până la epuizare. Gaga i-a lăudat pe colegii ei de platou şi pe Cooper pentru că au depus „fiecare ultimă picătură de sânge din sufletele şi venele lor“, potrivit The Hollywood Reporter. 

Bradley Cooper şi Lady Gaga, de mână pe covorul roşu la premiera de la Veneţia FOTO Guliver/Getty Images 

Lady Gaga a mai declarat că această experienţă nu ar fi fost posibilă dacă Bradley şi tatăl ei nu ar fi crezut în ea: „Dacă într-o cameră sunt 100 de oameni, chiar dacă 99 dintre ei nu cred că vei reuşi, este suficient ca unul singur să creadă în tine şi asta poate schimba totul“. 

La rândul lui, Cooper a vorbit despre experienţa pe care i-a oferit-o filmul, dar şi colaborarea cu Gaga. „A fost experienţa cu cea mai mare satisfacţie artistică pe care am avut-o vreodată“, a declarat Cooper.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus