Stiri de ultima ora

Lady Gaga a confirmat că s-a logodit şi a ţinut un discurs emoţionant: „Trebuie să vedem că există bărbaţi extraordinari în lume“. Cum arată preţiosul inel FOTO

Lady Gaga a confirmat că s-a logodit şi a ţinut un discurs emoţionant: „Trebuie să vedem că există bărbaţi extraordinari în lume“. Cum arată preţiosul inel FOTO
Monden
Lady Gaga (32 de ani) şi-a confirmat logodna cu impresarul Christian Carino (49 de ani), la evenimentul Women In Hollywood Awards, din Beverly Hills, unde a fost premiată şi a ţinut un discurs emoţionant.

Invitată la evenimentul ELLE’s Women In Hollywood, organizat marţi seara, în Beverly Hills, Lady Gaga a susţinut un discurs emoţionant în care i-a mulţumit pentru susţinere partenerului ei, Christian Carino, referindu-se la el cu apelativul de „logodnicul meu“. 

Cântăreaţa a confirmat astfel zvonurile care circulă de mai bine de un an cu privire la logodna cu impresarul ei, potrivit  Daily Mail. 

„Mulţumesc tuturor celor iubiţi pe care îi am alături în viaţa mea. Bobby (n.r. - Campbell – managerul artistei), te iubesc. Tuturor celor de la masa cinci, logodnicului meu, Christian. Tuturor celor iubiţi pe care îi am alături în viaţa mea şi care au grijă de mine în fiecare zi“, a declarat Lady Gaga.

Lady Gaga şi logodnicul ei, Christian Carino FOTO Guliver/Getty Images

De altfel, pe degetul artistei se poate observa cu uşurinţă preţiosul inel de logodnă cu safire şi diamante. Potrivit specialiştilor, piatra bijuteriei este una foarte rară: un safir Padparadscha (n.r. de culoarea cărnii de somon) înconjurat de mai multe diamante, estimat la 400.000 de dolari. Safirul este extrem de rar şi provine doar din Sri Lanka, Madagascar sau Tanzania. Aceste pietre preţioase se vând la licitaţii şi sunt cumpărate de cele mai multe ori de bijuterii prestigioase din lume, notează click.ro.  

Lady Gaga FOTO Guliver/Getty Images

Lady Gaga a vorbit, printre lacrimi, şi despre hărţuirile sexuale de la Hollywood, a amintit de abuzul sexual suferit pe când avea doar 19 ani şi a motivat, în discursul său, decizia de a purta un costum bărbătesc la eveniment, în schimbul unei rochii. Cântăreaţa a fost introdusă în scenă de Jennifer Lopez (49 de ani). 

„Acesta este un costum oversized de bărbaţi creat pentru o femeie. Nu o rochie. Şi atunci am început să plâng. În acest costum mă simt eu însămi. În acest costum îmi simt adevărata persoană până în adâncul sufletului. Şi îmi este clar ce vreau să vă vorbesc astăzi”, şi-a început Gaga discursul. 

„Ca supravieţuitoare a unui abuz sexual comis de cineva din industria entertainment-ului, ca femeie care nu este suficient de curajoasă încât să îi rostească numele, ca femeie care trăieşte cu dureri cronice, ca femeie condiţionată de la o vârstă fragedă să asculte de bărbaţii din jurul ei, am decis astăzi că vreau să îmi recapăt puterile. Astăzi eu port pantalonii“, a adăugat artista. 

Lady Gaga le-a încurajat pe femei să aibă curajul să se facă auzite şi să lupte în continuare pentru egalitate, dar şi pentru dreptatea femeilor şi a bărbaţilor cu diverse identităţi sexuale. 

„Să ne facem auzite. Ştiu că suntem deja, dar trebuie să ne facem şi mai vocale. Şi nu doar ca femei, ci şi ca oameni. Trebuie să vedem că există bărbaţi extraordinari în lume. Să îi rugăm să fie alături de noi, în numele justiţiei. Trebuie să ne asigurăm că ne facem auzite, indiferent de povestea noastră. Trebuie să luptăm pentru egalitate, pentru dreptatea femeilor şi bărbaţilor cu diverse identităţi sexuale. Pentru mine asta înseamnă să fii femeie la Hollywood – înseamnă să ai o platformă, să ai o şansă să schimbi lucrurile. Îmi doresc să ascultăm şi să credem în ceea ce au spus cei din jurul nostru, în special cei care au nevoie de asta. Oferă o mână de ajutor şi fii forţa care schimbă ceva“, a încheiat artista. 

Printre celebrităţile prezente la eveniment s-au numărat Sarah Paulson, Keira Knightley, Mia Farrow, Angela Bassett, Shonda Rhimes, Charlize Theron şi Yara Shahidi (foto jos). 

FOTO Getty Images

Anterior, cântăreaţa a fost logodită cu actorul Taylor Kinney (37 de ani), de care s-a despărţit în anul 2016, după şapte ani de relaţie. 

Lady Gaga a fost foarte discretă în privinţa relaţiei ei cu Christian Carino. anul trecut, în timpul unui concert, cântăreaţa a vorbit despre „cea mai bună parte din a fi îndrăgostit“: „Când m-am îndreptat către culise, Christian era acolo, lângă trepte, ca să se asigure că sunt bine. Cea mai bună parte din a fi îndrăgostit de cineva este ca acea persoană să fie acolo să te prindă, dacă rişti să cazi”.  

Christian Carino, în vârstă de 49 de ani, a intrat în lumea celebrităţilor după ce a lucrat ca agent de spectacole pentru Harry Styles, Miley Cyrus şi Justin Bieber. A întâlnit-o pe Gaga la un eveniment din Los Angeles şi s-a îndrăgostit de ea. Christian a fost însurat cu Brooke Baldwin între 1997 şi 2015 şi au o fiică pe nume Bella. Carino şi Gaga s-au afişat pentru prima oară în public în ianuarie 2017. Au fost împreună la petrecerea de 70 de ani a lui Elton John şi în noiembrie 2017, Carino a povestit că şi-a tatuat faţa lui Gaga pe braţ. 

Lady Gaga se află în plină campanaie de promovarea a noului film în care joacă alături de Bradley Cooper, „A Star is Born“. Coloana sonoră  a ajuns nr.1 în clasamentul Billboard 200.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus