Stiri de ultima ora

Lady Gaga a adus un omagiu filmului "Sunetul muzicii" la gala Oscarurilor

Lady Gaga a adus un omagiu filmului Sunetul muzicii la gala Oscarurilor
Monden
Excentrica Lady Gaga, opțiunea riscantă a Academiei de la Hollywood pentru a sărbători 50 de ani de la premierea filmului The Sound of Music (Sunetul muzicii), s-a distins printr-o interpretare vocală impecabilă și un look care a combinat ținuta de prințesă cu tatuaje și perucă, relatează luni EFE.

Foto: (c) Mike Blake / REUTERS

În mijlocul unei puneri în scenă sobre, Lady Gaga și-a demonstrat din nou caracterul camaleonic, nu doar în imagine, ci și în vocea care a imitat impecabil registrul vocal al Juliei Andrews, care a apărut la sfârșitul recitalului pe scenă pentru a-i da binecuvântarea.

Foto: (c) Mike Blake / REUTERS

Cântăreața, care și-a îndulcit imaginea adoptând un aspect mai retro de când colaborează la albumul său cu Tony Bennett, nu a putut să-și ascundă numeroasele tatuaje perfect vizibile sub rochia diafană.

Interpretând impecabil piesele The Sound of Music , My favourite Things , Edelweiss și Climb every mountain , Lady Gaga a intrat perfect în personajul Freulein María, "logodnica rebelă", dar și în cel al mamei austere din celebrul film muzical.

Ovaționată, Lady Gaga s-a ridicat la nivelul performanței lui John Legend, care a fost tulburător în interpretarea cântecului Glory , distins cu un Oscar și care face parte din coloana filmului Selma.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus