Stiri de ultima ora

Lacrimi GRELE în folclorul românesc: Laura Lavric a făcut GESTUL EXTREM! Știrea a fost confirmată în urmă cu puțin timp

Lacrimi GRELE în folclorul românesc: Laura Lavric a făcut GESTUL EXTREM!  Știrea a fost confirmată în urmă cu puțin timp
Monden
Lacrimi GRELE în folclorul românesc: Laura Lavric a făcut GESTUL EXTREM! Știrea a fost confirmată în urmă cu puțin timp

Un articol de: B1.ro - 01 Oct 2019, 15:50

Zile grele pentru îndrăgita cântăreață de muzică populară Laura Lavric. Chiar dacă viața ei profesională a fost plină de succes, cea personală i-a dat dureri de inimă ani în șir. Acum însă...

Laura Lavric a fost implicată, în urmă cu câțiva ani, într-un scandal cu sora sa, Ecaterina, după ce aceasta a denigrat-o public.  

Laura Lavric și sora ei nu s-au înțeles încă din copilărie. Artista povestea că sora ei o invidia, pentru că ea era mai talentată și i se acorda mai multă atenție. Războiul dintre cele două a luat amploare în momentul în care artista a făcut succesiunea după mama sa. Atunci, sora a acuzat-o că a făcut tot posibilul să o văduvească de moștenirea care i s-ar fi cuvenit.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN STARE GRAVĂ! SALMAN KHAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Într-un interviu pentru Antena Stars, interpreta de muzică populară Laura Lavric a mărturisit că cel mai mare regret al său este scandalul cu sora sa.

„Singurul regret pe care îl am este necazul cu sora mea. Am iertat, dar nu am uitat. Sunt lucruri care se pot ierta şi lucruri care nu se pot ierta. Nu o mai vreau în viaţa mea. Mi-a terfelit atâţia ani de muncă, am câştigat procesul”, a declarat Laura Lavric, potrivit spynews.ro.

Artista a avut și un mesaj pentru sora sa: „Să nu mă mai considere niciodată sora ei. Este duşmanul meu, nu sora mea”.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus