Stiri de ultima ora

Khloe Kardashian a devenit MAMĂ pentru prima oară

Khloe Kardashian a devenit MAMĂ pentru prima oară
Monden
Site-ul cu ştiri din lumea celebrităţilor TMZ, postul de televiziune Entertainment Tonight şi secţiunea Page Six dedicată starurilor a New York Post au dezvăluit că vedeta a născut o fetiţă într-un spital din apropierea oraşului Cleveland, Ohio, joi dimineaţă.

Fetiţa lui Khloe este cel de-al treilea copil care vine pe lume anul acesta în familia Kardashian după ce Kim, sora mai mare a lui Khloe, a dat naştere unei fetiţe, Chicago, în ianuarie, cu ajutorul unei mame surogat, iar sora vitregă Kylie Jenner a născut-o în februarie pe Stormi, al cărei tată este rapperul Travis Scott.

Khloe Kardashian , în vârstă de 33 de ani, care a postat informaţii despre sarcină pe contul său de Instagram urmărit de 74 de milioane de admiratori, a anunţat în decembrie că este însărcinată cu primul copil, tatăl fiind iubitul vedetei, Tristan Thompson , jucător de baschet la echipa Cleveland Cavaliers din NBA.

Kardashian a născut după ce în presă au apărut mai multe articole potrivit cărora Thompson ar fi fost surprins sărutându-se cu o altă femeie cu câteva zile în urmă, dar şi toamna trecută.

Emisiunea de reality tv ,,Keeping Up with the Kardashians le-a transformat pe Khloe Kardashian , cele cinci surori ale ei şi pe mama acestora în celebrităţi cu un număr impresionant de urmăritori pe reţelele de socializare şi cu afaceri de multe milioane de dolari în domeniul modei, frumuseţii şi nu numai.

Thompson este tatăl unei fetiţe cu fosta sa prietenă Jordan Craig, autoarea unui blog de lifestyle, care a născut în 2016, după ce atletul a început relaţia cu Kardashian.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus