Stiri de ultima ora

Kevin Spacey, surprins în timp ce cânta „La Bamba“, pe stradă, în Spania VIDEO

Kevin Spacey, surprins în timp ce cânta „La Bamba“, pe stradă, în Spania VIDEO
Monden
Kevin Spacey (60 de ani), dublu câştigător al premiului Oscar şi acuzat de abuzuri sexuale, a fost filmat cântând la mandolină, în toiul nopţii, pe străzile oraşului Sevilia, alături de un grup de studenţi spanioli.

La uşa unui bar din Plaza Nueva, vizavi de Primăria din Sevilia, câţiva studenţi ai Universităţii de Drept cântau refrene latino şi dansau rumba, alături de un grup de petrecăreţe care însoţeau o viitoare mireasă. 

Fiind imediat recunoscut, Kevin Spacey s-a alăturat tinerilor petrecăreţi şi s-a arătat dispus să facă selfie-uri şi filmări cu telefonul la această petrecere improvizată, la care au asistat apoi numeroşi alţi curioşi şi trecători.

   

Momentul culminant a fost alăturarea sa la refrenul cântecului „La bamba“ cu o trupă spaniolă de cântăreţi stradali, Tuna de Derecho de Sevilla, când actorul a cântat la mandolină şi a fredonat câteva versuri.

Scena, filmată cu telefonul şi publicată pe Twitter, a înregistrat peste 79.000 de vizionări.

Acestea sunt primele imagini în care actorul american apare relaxat în public, după ce în urmă cu doi ani a fost acuzat de Anthony Rapp că a întreţinut relaţii sexuale cu el când avea vârsta de doar 14 ani.

Procurorii din Massachusetts au renunţat la alte acuzaţii penale formulate împotriva actorului, după ce victima prezumtivă a refuzat să depună mărturie.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus