Stiri de ultima ora

Katie Holmes şi Jamie Foxx, prima apariţie în calitate de cuplu: Tom Cruise, motivul pentru care actorii şi-au ascuns relaţia şase ani

Katie Holmes şi Jamie Foxx, prima apariţie în calitate de cuplu: Tom Cruise, motivul pentru care actorii şi-au ascuns relaţia şase ani
Monden
După aproape şase ani în care au încercat să-şi ţină relaţia secretă, actorii Katie Holmes şi Jamie Foxx au apărut pentru prima dată împreună la un eveniment. Se pare că vedetele au fost nevoite să se ascundă până acum din cauza unei clauze stipulate în divorţul actriţei de Tom Cruise.

Katie Holmes (40 de ani) şi Jamie Foxx (51 de ani) şi-au făcut debutul oficial ca un cuplu la Gala Met 2019, unde au pozat ţinându-se de mână. Mai mult, cei doi şi-au asortat ţinutele: actriţa a purtat o rochie purpurie de la Zac Peson, în timp ce starul a ales un costum negru şi o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă precum rochia partenerei sale, potrivit CNN. 

Evident, fanii au fost în delir după ce actorii şi-au confirmat în sfârşit relaţia şi au postat sute de mesaje de felicitări. 

Holmes şi Foxx şi-au început relaţia încă din 2013, la doar un an după ce actriţa a divorţat de Tom Cruise, alături de care are o fiică, Suri, în vârstă de 13 ani. Deşi cei doi au mai fost surprinşi împreună, aceştia au negat până în urmă cu un an că ar avea o relaţie amoroasă. 

Se pare însă că motivul pentru care Holmes şi Foxx şi-au făcut relaţia publică abia acum ar fi chiar fostul soţ al actriţei. În urma divorţului intens mediatizat, Katie Holmes ar fi acceptat o clauză potrivit căreia să nu se afişeze în public cu un alt bărbat timp de cinci ani. 

De asemenea, actriţa nu are voie să vorbească în mod public despre căsnicia de şase ani avută cu Tom Cruise şi nici despre Biserica Scientologică, din care face parte fostul soţ. În schimbul acestor lucruri, Holmes ar fi primit 10 milioane de dolari, pe lângă pensia alimentară a fiicei lor, actriţa obţinând custodia. 

Katie Holmes şi Jamie Foxx, la Met Gala 2019 FOTO Guliver/Getty Images

Jamie Foxx, născut pe 13 decembrie 1967, este un cântăreţ, actor şi producător american, care a câştigat în 2004 premiile Oscar, BAFTA şi Globul de Aur la categoria „cel mai bun actor“ cu rolul principal interpretat în pelicula biografică „Ray“, dedicată vieţii şi carierei cântăreţului Ray Charles. În acelaşi an a fost nominalizat şi la Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar, graţie evoluţiei sale din filmul „Collateral“. Printre celelalte roluri proeminente din cariera lui sunt cele din filmele „Django Unchained“ (2012) şi „The Amazing Spider-Man 2“ (2014). Jamie Foxx, premiat şi cu Grammy, este şi un apreciat muzician, lansând cinci albume de studio, care au ocupat poziţii de frunte în topul Billboard.

Katie Holmes, născută pe 18 decembrie 1978, s-a făcut remarcată în urma rolului secundar din „Wonder Boys“ (2000), de Curtis Hanson. A jucat în peste 30 de filme artistice şi de televiziune, între care se află serialele de televiziune „Dawson s Creek“ (1998 - 2003), „Eli Stone“ (2008) şi „How I Met Your Mother“ (2011 - 2013). Cel mai nou proiect cinematografic care o are drept protagonistă este ”A Happening of Monumental Proportions”, de Judy Greer. A fost căsătorită cu actorul Tom Cruise în perioada 2006 - 2012 şi au împreună o fiică, Suri. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus