Stiri de ultima ora

Kate Middleton s-a remarcat printr-o ţinută în stilul Ducesei Meghan, într-o vizită oficială. Prinţul William: „Soţia mea s-a camuflat“ FOTO

Kate Middleton s-a remarcat printr-o ţinută în stilul Ducesei Meghan, într-o vizită oficială. Prinţul William: „Soţia mea s-a camuflat“ FOTO
Monden
Prinţul William şi Kate Middleton au ajuns în Cipru, unde au vizitat o bază militară şi le-au dus cadouri şi felicitări soldaţilor aflaţi departe de casă Crăciunul acesta. Ducesa de Cambridge s-a remarcat printr-o ţinută în stilul Ducesei Meghan Markle.

Ducii de Cambridge şi-au încheiat vizita oficială în Cipru, unde au vizitat personalul militar care va fi departe de casă în perioada Sărbătorilor de Iarnă, inaugurând astfel şi centrul de recreere Oasis. 

„Ca soţie a unui bărbat din armată, ştiu cât de greu e când cineva drag pleacă de acasă pentru a-şi face meseria pentru care s-a pregătit. Când William a servit în Falklands îmi amintesc cum era. Dar nu-mi pot imagina cum este când cei dragi sunt în serviciu de Crăciun sau în timpul evenimentelor de familie“, declara Kate cu două zile înainte de vizita oficială.   

Kate Middleton (36 de ani) s-a făcut remarcată printr-o ţinută în stilul Ducesei Meghan (37 de ani), fiind pentru prima dată când soţia Prinţului William alege să poarte o astfel de ţinută masculină, într-o vizită oficială, scrie D aily Mail.  

Ducesa de Cambridge a purtat, aşadar, o pereche de pantaloni largi bleumarin, în valoare de 145 de euro, o cămaşă albă de mătase şi un blazer verde kaki, semnat de brandul canadian Smythe, în valoare de circa 700 de euro. 

FOTO Guliver/Getty Images

De altfel, Meghan Markle obişnuieşte să adopte astfel de ţinute masculine în vizite oficiale, preferând să poarte pantaloni de costum, în timp ce Kate Middleton a ales întotdeauna ţinute extrem de feminine, compuse din fuste sau rochii, mai notează tabloidul britanic.   

Meghan Markle FOTO AP

În plus, schimbarea vestimentară a Ducesei Kate a fost remarcată chiar de soţul ei, care nu a ezitat să facă glume pe seama ţinutei, pe când cei doi au pozat lândă bradul împodobit.  

„Soţia mea s-a camuflat lângă brad“, a spus ducele de Cambridge. El a făcut chiar şi un pas să iasă din cadru pentru a o lăsa pe Kate să apară singură în poză. „Vrei să ies eu din poză“, a întrebat-o răzând.

Ducii de Cambridge au participat şi la deschiderea unui centru de relaxare pentru personalul militar din Cipru. Văzând toate dotările noului centru, Prinţul William şi-a amintit de perioada în care era pilot al Royal Air Force şi obişnuia să folosească monede speciale pentru a face apeluri de 15 minute acasă. „FaceTime face o diferenţă atât de mare acum“, a spus Ducele. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus