Stiri de ultima ora

Kamara are mare nevoie de bani pentru operațiile fiului său: Implică niște riscuri |

Kamara are mare nevoie de bani pentru operațiile fiului său: Implică niște riscuri |
Monden
Băiețelul lui Kamara , Leon, se confruntă cu mari probleme de sănătate. Deși a trecut prin foarte multe intervenții chirurgicale, problemele pentru Leon nu s-au încheiat, a mărturisit artistul, conform Cancan.ro.

În curând, Leon va trece prin două noi intervenții chirurgicale . Însă costurile operațiilor, dar și drumurile până la clinicile unde vor avea loc  intervențiile chirurgicale sunt destul de mari, iar asta îl îngrijorează pe faimosul cântreț Kamara , pentru că mai are nevoie de bani.

Urmează alte două intervenții chirurgicale pentru Leon

Leon, băiețelul lui  Kamara  nu se poate bucura de copilărie, din cauza faptului că încă de la naștere a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală, care îi afectează partea stânga a creierului, mai precis zona motorie. Boala micuțului l-a afectat foarte mult pe  Kamara  , care este alături de cel mic la fiecare pas, scrie  stirescu.ro. 

Deși a făcut mai multe strângeri de fonduri, Kamara nu a reușit să adune banii necesari pentru a acoperi cheltuielile pe care le implică tratamentul fiului său. Artistul a dezvăluit că pe lângă noua operație din Spania pe care Leon o va avea în curând, mai urmează alte două intervenții chirurgicale.

Până în acest moment, Leon a trecut prin mai multe transplanturi de celule stem. Totuși, copilul face progrese în ciuda bolii de care suferă.

Fiul lui Kamara va fi supus unei intervenții chirurgicale în Spania. Kamara și soția lui se gândeau asta va fi ultima opeație pe care fiul lor o va mai face. De curând, mediciii le-au transmis că de fapt mai este nevoie de încă o intervenție pentru alungirea muşchiului, apoi, speră cu toţii că Leon va putea fi un copil sănătos.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus